Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Ģitārists pamet “Red Hot Chili Peppers”

Mārtiņš Atvars, 18.12.2009. 16:37

Ģitārists Džons Frusciante (John Frusciante) apstiprināja, ka pametis Kalifornijas grupu “Red Hot Chili Peppers”.
Ģitārists pamet “Red Hot Chili Peppers”

Savā mājaslapā 39 gadus vecais mūziķis atklāja, ka patiesībā pametis grupu jau pirms 12 mēnešiem, kad grupa paņēma atvaļinājumu.

Grupa turpinās spēlēt kopā ar vēl neapstiprinātu aizvietotāju. Internetā tiek baumots, ka Frusciante pametis grupu, lai veidotu savus projektus, viņš apstiprināja jaunumus savā blogā. Viņš paziņoja: „Kad es pirms gada aizgāju no grupas, mēs bijām beztermiņa atvaļinājumā. Nebija ne drāmas, ne naida, puiši bija ļoti saprotoši par manu lēmumu.” Paziņojums turpinājās, piebilstot: „Viņi mani atbalsta, ja reiz tas, ko daru, padara mani laimīgu, šī attieksme ir abpusēja. Vienkāršāk sakot, manas muzikālās intereses ir uzvedušas mani uz cita ceļa. Šis lēmums nebija saistīts ar izvēli. Man vienkārši jābūt tādam, kāds esmu un man jādara tas, ko vēlos.”

Frusciante pievienojās kolektīvam “Red Hot Chili Peppers” 1989. gadā, veidojot albumu “Mother's Milk” un kopā ar grupu ierakstīja vēl četrus albumus. Viņš pameta grupu 1992. gadā un tad atkal pievienojās 1999. gadā, lai palīdzētu ierakstīt albumu “Californication”. Ģitārists arī izdevis 10 solo albumus. 

Avots: news.bbc.co.uk

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV