Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa “Jorspeis” un koris “Mūza” ielūdz uz otro Ziemassvētku koncertu

Māris Prindulis, 21.12.2009. 09:14

Otrdien, 22.decembrī, Ziemassvētku priekšvakarā, grupa “Jorspeis” un koris “Mūza” ielūdz uz Ziemassvētku koncertu Mazajā Ģildē, plkst. 19.00.
Grupa “Jorspeis” un koris “Mūza” ielūdz uz otro Ziemassvētku koncertu

Pagājušajā nedēļā notika pirmais no grupas “Jorspeis” un kora “Mūza” Ziemassvētku koncertiem Vīlandes baznīcā, kas pulcēja ap 200 klausītāju.

Kā koncerta īpašie viesi arī šajā otrajā, noslēdzošajā koncertā piedalīsies saksafonists Artis Gāga, mūziķi Ieva Marta Heinčele, Jānis Strapcāns, Valdis Indrišonoks. Koncertā būs dzirdamas gan dziesmas no grupas “Jorspeis” nesen iznākušā jaunā Ziemassvētku albuma, gan agrāk tapušās “Jorspeis” kompozīcijas.

Ieeja – pret ziedojumiem.

Informējam, ka pavisam nesen, 16. decembrī, tika izdots grupas “Jorspeis” pirmais Ziemassvētku mini albums ar nosaukumu „Debess kori pie namiem pienāk”. Albumā iekļautas sešas kompozīcijas un tā pirmais singls – „Arvien tuvāk”, sākot ar šo nedēļu būs dzirdams Latvijas lielākajās radiostacijās.

Jauno Ziemassvētku albumu varēs ekskluzīvi iegādāties īpašajā Ziemassvētku koncertā otrdien, 22. decembrī pulksten 19:00 , Mazajā Ģildē, Amatu ielā 3/5.

Papildus informācija: www.jorspeis.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV