Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Ričards Eškrofts ierakstījis mūziku īsfilmai

Mārtiņš Atvars, 21.12.2009. 13:04

Grupas “The Verve” vadītājs Ričards Eškrofts (Richard Ashcroft) ir sarakstījis tituldziesmu filmai 'The Journey', kurā Emma Tomsone (Emma Thompson) tēlo „seksa darbinieci”. Filma veidota, lai uzsvērtu bezspēcību pret seksa tirdzniecību (sex trafficking)
Ričards Eškrofts ierakstījis mūziku īsfilmai

Visi ienākumi par dziesmu tiks ziedoti Helēnas Bamberas fondam, cilvēktiesību organizācijai Lielbritānijā, kura dibināta 2005. gada aprīlī un palīdz sakārtot dzīvi cilvēkiem, kuru cilvēktiesības pārkāptas.

Savā mājaslapā (richardashcroft.co.uk) mūziķis paziņojis: „Man ir paveicies, ka varēju piedalīties šajā īpašajā projektā, kurš jums atklās pretīgo patiesību patieso situāciju un liks aizdomāties, vai arī jūs varat palīdzēt cietušajiem.”

Tikmēr Eškrofts nolēmis sadarboties ar repa producentu No ID savā nākošajā solo albuma, jo reperis nesen sadarbojies ar Jay-Z.

Reperis pavēstīja, kā izveidojusies šī sadarbība: „Viņš bija dzirdējis Jay-Z singlu 'DOA', kā arī interviju, kurā apgalvoju, ka producenti sabojā albumus domājot tikai par ienākumiem, un viņam patika manas idejas. Tāpēc mēs sadarbojāmies un ierakstījām 20-30 dziesmas.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV