Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Fonoklubs” aicina uz nekvalitatīvās mūzikas pasākumu

Jānis Sildniks, 22.12.2009. 09:28

Sestdien, 26. decembrī, plkst. 22:00 Cēsu “Fonoklubā” norisināsies pasākums, visas nakts garumā skanot nekvalitatīvai mūzikai, kas būs pārstāvēta visdažādākajos stilos.
“Fonoklubs” aicina uz nekvalitatīvās mūzikas pasākumu

Pazīstama un nepatīkama sajūta ir vilšanās koncertā, kad mākslinieks nav uzstājies pārāk kvalitatīvi - šķībi dziedājis vai slikti skanējis. Lai no tās izvairītos, kvalitāte un profesionalitāte ir tās lietas, kas sestdien “Fonoklubā” nebūs noteicošās.

Grupu saraksta izveides nolūkos tika izsludināts konkurss, kas sagādāja negaidīti lielu pārsteigumu: „Mums nebija ne mazākās nojausmas, ka Latvijā ir tik daudz nekvalitatīvu mūziķu,” smejoties saka viens no pasākuma organizatoriem Jānis Sildniks.  Pasākumā tiks pārstāvēti visdažādākie mūzikas stili, piemēram, blūzs, pops, metāls, pat elektroniskā mūzika, tāpēc par muzikālo noformējumu gādās sešas grupas un viens dīdžejs.

Ņemot vērā, ka pasākums norisinās Ziemassvētku laikā, kas visai globāli ir apzināts kā dāvināšanas laiks, gan koncertā, gan pirms tā notiks dažādas akcijas, piemēram, pārsteigumu pirmajiem 30 apmeklētājiem ir sagādājusi grupa „Šņegūži”. Grupu sarakstu, aprakstu un uzstāšanās laikus var meklēt kluba mājaslapā www.fonoklubs.lv.

Sākums: 22:00. Ieeja bez maksas un tikai no 18 gadu vecuma. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV