Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Intars Busulis un Amigo apvieno spēkus labdarībai

Elīna Timermane, 22.12.2009. 12:26

Dziedātājs Intars Busulis un mobilo sakaru karte Amigo apvieno spēkus, lai svētku laikā vāktu ziedojumus grūtībās nonākušām ģimenēm, kas atrodas labdarības organizācijas „Palīdzēsim.lv” paspārnē.
Intars Busulis un Amigo apvieno spēkus labdarībai

Ziedojumi tiek vākti unikālā, līdz šim vēl nebijušā veidā. Speciāli šim labdarības projektam Intars Busulis ierakstījis melodijas un zvanu signālus mobilajam telefonam, kā arī tapušas jaunas, atraktīvas Intara Busuļa Ziemassvētku bildes, kuras no šodienas līdz gada beigām par simbolisku samaksu varēs iegūt Amigo mobilā interneta lapā m.amigo.lv .

Nozīmīga daļa – 10 santīmi – no  katras iegādātās bildes vai melodijas tiek ziedoti labdarības organizācijas „Palīdzēsim.lv” (www.palidzesim.lv) atbalstāmajām ģimenēm.

Intars Busulis: „Kad Amigo man piedāvāja šādā veidā atbalstīt labdarības organizāciju „Palidzesim.lv”, man nebija iekšēju „kāpēc vajag”, vai man ir grūti to izdarīt. Man šī ideja ļoti patika. Ja tā pavisam godīgi, jau sen es esmu gribējis ko šādu paveikt, ierunāt un iedziedāt neparastus zvana signālus un interesantas zvanu melodijas. Man bija brīva iespēja improvizēt. Ļoti ceru, ka ar šo signālu palīdzību ikvienam tās īpašniekam šis laiks kļūs vēl gaišāks, jautrāks un izdosies arī kādu patīkami pārsteigt.”

Akcijas organizatori cer uz lielu iedzīvotāju atsaucību, jo labdarības akcijas ietvaros attēli un melodijas lietotājiem tiek piedāvātas par ievērojami zemākām cenām, nekā šādi materiāli parasti nopērkami.  Bildes, zvanu signālus un dziesmu video mobilā interneta lapā m.amigo.lv var iegādāties par 15 santīmiem, savukārt, Intara Busuļa populārākās dziesmas un ieskaņotās Ziemassvētku dziesmiņas maksā tikai 30 santīmus. 

Par  30  santīmiem iespējams iegādāties arī Iļjas Orlova iedziedātās dziesmas. Iļja ir 14 gadus vecs zēns no Rēzeknes rajona. Lai gan zēns pats cīnās ar nopietnu slimību, viņš vēlas atbalstīt citus un par sevi saka: „Es esmu piedzimis, lai palīdzētu citiem.”

„Šis nebūt nav pirmais labdarības projekts, kurā mēs iesaistāmies, un mēs esam gandarīti par cilvēku atsaucību brīžos, kad jāpaveic labas lietas cēlu mērķu vārdā. Visi akcijā iesaistītie partneri ar prieku piedalījās projekta realizācijas procesā un bez atlīdzības veica savu darbu - gan dziedātājs Intars Busulis, gan fotogrāfs Oļegs Zernovs un Orlovu ģimene. Arī Amigo pakalpojuma pieejamību nodrošina bez maksas - tie ieņēmumi, kas no pārdotajām melodijām un attēliem nav novirzīti labdarībai, ir paredzēti akcijas tehnisko un autortiesību izmaksu segšanai,” stāsta akcijas idejas autora Amigo pārstāvis Egils Trumpe. 

Papildus informācija: http://amigo.lv/click/Amigo_Busulis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV