Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bārs "Salt'n'Pepper" aicina uz vecā gada aizvadīšanu un jaunā gada sagaidīšanu

Bogdan Taran, 22.12.2009. 13:52

Dance Box Promotion aicina Jūs atvadīties no vecā gada un sagaidīt jauno 2010. gadu bārā "Salt'n'Pepper" Palasta ielā 10, baudot deju mūzikas hītus un house mūzikas klasiku kopā ar Bogdan Taran, Ksenia Kamikaza, Max Lomov un dīdžeju Grey.
Bārs "Salt'n'Pepper" aicina uz vecā gada aizvadīšanu un jaunā gada sagaidīšanu

Jaungada nakts vienmēr pienāk ar īpašu noskaņojumu un garastāvokli, kad sagaidām svētkus un spilgtas emocijas. 31.decembrī bāru "Salt'n'Pepper" piepildīs mūzika, kura ļaus atslābināties un pilnībā padoties laba garastāvokļa aicinājumam. Svētku nakts garumā Bogdan Taran, Ksenia Kamikaza un Max Lomov spēlēs iemīļotākos XXI. gadsimta pirmās dekādes hītus, ka arī labāko mūziku no savām plašajām ierakstu kolekcijām. Pusnaktī apmeklētajiem tiks pasniegts dzirkstošais vīns.

Visiem svētku svinētājiem līdz 30.decembrim ir iespēja pasūtīt galdiņus, ka arī uzkodas pēc savas izvēles. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas bārā "Salt'n'Pepper" par 8 Ls, biļešu skaits ir ierobežots. Biļetes būs iespējams nopirkt arī pasākuma norises laikā, ja bāra būs brīvas vietas. Telefona numurs uzziņām 6722 1111.

Daudzi deju mūzikas cienītāji Jaungada nakti pavada mājās ģimenes lokā, bet uz ballītēm ir gatavi doties jau nākamajā dienā. Tieši viņiem, kā arī tiem, kuri vēlas turpināt Jaungada nakts pasākumus, 1. janvārī bārā "Salt'n'Pepper" notiks "Dance Box 2000" sērijas pasākums. Bogdan Taran un DJ Grey atkal revidēs savas vinila plašu kolekcijas, lai izvelētos nenovecojošu un vienmēr aktuālu house mūzikas klasiku un pakavētos atmiņās, klausoties un saplūstot vienā ritmā kopā ar apmeklētājiem. Dīdžeju repertuārā – labākā house mūzika no 1990.gada līdz 2000.g sākuma periodam. Ieejā pirmajā Jaunā gada pre-party pasākumā tradicionāli ir bezmaksas, sākums plkst. 21:00.

Vieta: "Salt'n'Pepper" (Palasta 10)
2009.g. 31.decembrī: Jaungada hītu nakts. Jums spēlēs: Bogdan Taran, Ksenia Kamikaza, Max Lomov (deju mūzikas hīti no 1970.-2009.)
Sākums: 22:00
Ieejas maksa: 8 Ls. Biļetes ir pieejamas iepriekšpārdošanā bārā "Salt'n'Pepper", kā arī pasākuma norises laikā (ja būs brīvas vietas), biļešu skaits – ierobežots.

Vieta: "Salt'n'Pepper" (Palasta 10)
2010.g. 1.janvārī: "Dance Box 2000": Bogdan Taran & DJ Grey (house mūzikas klasika)
Laiks: 21:00 – 3:00
Ieeja: bezmaksas, darbojas face-control.

www.snp.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV