Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubs “Tonuss” aicina sagaidīt „Pirātiskākāko” Jauno gadu

Edijs Stablinieks, 28.12.2009. 09:46

31.decembrī Jelgavas klubs “Tonuss” aicina sagaidīt „Pirātiskākāko” Jauno gadu  kopā ar mūziķu apvienību Pirates of the Sea.
Klubs “Tonuss” aicina sagaidīt „Pirātiskākāko” Jauno gadu

"Lieliskais trijnieks"! Tas nav grupas vai dziesmas nosaukums. Lieliskais trijnieks – Roberto Meloni, Aleksandra Kurusova un Jānis Vaišļa – viņi ir tie, kas 2008. gadā uzvarēja Eirovīzijas nacionālajā atlasē un pārstāvēja Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija", izpildod zviedru autoru dziesmu "Jūras vilki" ("Wolves of the sea" angļu val).
     
Mākslinieki pēc ilgāka laika pārtraukuma sanākuši kopā, lai pa īstam atzīmētu Jauno gadu un aicina sev pievienoties ikvienu! Roberto Meloni sveic visus gadu mijā, un atgādina, ka šī pasākuma galvenā tēma ir karnevāls, un tieši tapēc aicina ievērot dresscode, lai būtu interesantāk sev un citiem. Turpretim naktskluba Tonuss administrācija iestarpināja, ka visus, kas būs ievērojuši dresscode, sagaida īpaši izmalcināts karstvīns kā dāvana.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV