Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Džulians Kasablankass vēlas radīt savādāku mūziku

Egija Petrova, 28.12.2009. 09:56

Grupas "The Strokes" līderis Džulians Kasablankas paziņoja radiostacijā "NME Radio", ka viņš pēc popmūzikas solo albuma izdošanas vēlas nodoties muzikāliem eksperimentiem.
Džulians Kasablankass vēlas radīt savādāku mūziku

Grupas "The Strokes" dalībnieks Džulians Kasablankas pēc sava popmūzikas solo albuma "Phrazes For The Young" izdošanas teica, ka turpmāk vēlas radīt „savādāku” mūziku.

Grupas līderis "NME Radio" intervijā Džonam Hilkokam (Jon Hillcock) stāstīja, ka, lai gan nav pārliecināts, vai vēlas savu jauno mūziku radīt kā solo albumu vai kopā ar grupu "The Strokes", jautājums paliek atvērts un rada viņam vielu pārdomam. Džulians Kasablankas teica: „Jauns mūzikas stils noteikti ir kaut kas, ko es vēlētos izmēģināt.” „Tā nebūs elektroniskā mūzika… savādāku mūziku var radīt arī ģitāristi. Albums "Phrazes For The Young" ir gandrīz kaut kas, pēc kā vajadzēja atbrīvoties."

Viņš stāstīja arī par grūtībām, kuras traucēja rakstīt mūziku turnejas laikā: „Tas ir draņķīgi. Man nav nekas pret atrašanos turnejā, pret ceļošanu, jo tas viss ir lieliski, es to varu paciest. Bet, lai rakstītu mūziku, ir nepieciešama savāda enerģija… tā vienmēr liek tev paņemt rokās ģitāru. Tā ir robeža, kura var pārtrūkt mirklī, kad atrodoties viesnīcas istabiņā un rokās paņemat televīzijas tālvadības pulti.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV