Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Radiohead" turpinās ierakstīt savu jauno albumu janvārī

Egija Petrova, 28.12.2009. 10:02

Pēc ģitārista Eda O’Braiena (Ed O'Brien) domām Oksfordas grupa "Radiohead" nepacietīgi gaida atkalapvienošanos ierakstu studijā nākamgad, bet mūziķis pagaidām neatklāja, pie kā grupa darbosies studijā.
"Radiohead" turpinās ierakstīt savu jauno albumu janvārī

„Šobrīd noskaņojums grupā ir fantastisks, un uz studiju mēs dosimies janvārī, lai turpinātu darbu, kuru uzsākām iepriekšējā vasarā,” Eds O'Braiens rakstīja grupas blogā "Dear Air Space", piebilstot, ka ierakstu sesijas laikā grupas dalībnieki ļoti labi sadarbojās.

„Es esmu patiesi ļoti saviļņots par mūsu šā brīža darbiem, bet pamatotu iemeslu dēļ es nevaru vairāk atklāt,” viņš skaidroja. „Mums visiem patīk pārsteigumi, vai ne? Pirms desmit gadiem mēs visi bijām albuma "Kid A" slavas lauru apgaroti, un lai gan ļoti lepojamies ar šo albumu, tas nebija pārāk jautri. Šobrīd nomierina tas, ka mēs esam ļoti atšķirīga grupa, kas nozīmē, ka arī mūsu mūzika ir atšķirīga, un tas taču ir visu grupu mērķis. Atliek tā tik turpināt.”

O'Braiens izmantoja savu bloga ierakstu, lai uzbruktu Kopenhāgenas ANO Klimatu pārmaiņu konferencei, kuru apmeklēja viņa grupas biedrs Toms Jorks, jo viņš netika galā ar sabiedrības pievēršanu konferencē nosauktajām problēmām. O'Braiens rakstīja: „Vēl gan neesmu runājis ar Tomu, bet, spriežot pēc viņa ierakstiem grupas blogā un šodienas avīzēm, Kopenhāgenas pasākuma rezultāts ir bijis liels apkaunojums.”

Lai gan pēc izlemšanas, ka viņa bloga ieraksts bija pārāk pesimistisks gada beigu ieraksts, ģitārists vēlāk ieraksta beigās pievienoja sarakstu ar desmit filmām, kuras derētu noskatīties Ziemassvētkos:

1. "Haralds un Moda" ("Harold And Maude")
2. "Sānceļi" ("Sideways")
3. "2001: Kosmosa odiseja" ("2001: A Space Odyssey")
4. "Where Eagles Dare"
5. "Rembo dēls" ("Son Of Rambow")
6. "This is England"
7. "Being There"
8. "Gads bīstams dzīvei" ("The Year of Living Dangerously")
9. "Meklējot Nemo" ("Finding Nemo")
10. "Moonraker"

Paskaidrojot savu izvēli Ziemassvētku filmu izlasei, O'Braiens paziņoja: „Sarakstā ir jābūt kādai Bonda filmai, lai gan ne pati labākā ir filma "Moonraker", bet tomēr tai ir īpaša vieta manā sirdī, jo man vienmēr ir ļoti patikušas Riodežaneiro un Ziemeļamerikas ainas, tāpēc, kad biju vēl tikai bērns, es viens aizgāju uz kinoteātri un vienā dienā apmeklēju trīs šīs filmas seansus.

Atvadoties, viņš faniem novēlēja: „Neskatoties uz šī brīža trakajiem apstākļiem, visiem mierīgus un priecīgus Ziemassvētkus un veiksmi Jaunajā 2010. gadā”.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV