Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Kasabian" jauno albumu iedvesmoja "Nirvana"

Egija Petrova, 28.12.2009. 10:07

Grupa "Kasabian" apgalvo, ka viņu jaunais albums taps, iedvesmojoties no grupas "Nirvana" un "Pink Floyd".

Lesteras grupas, kura savu trešo albumu "West Rider Paper Lunatic Asylum" izdeva šogad, mērķis ir izdot jaunu albumu nākamā gada rudenī.

„Dziesmu autoram, ģitāristam Serdžo Picarno (Sergio Pizzorno) ir kaudze ar dziesmām, kas skan lieliski,” grupas līderis Toms Meigans (Tom Meighan) stāstīja radiostacijā "BBC 6Music". „Viena dziesma izklausās pēc grupas "Nirvana", jo tā tiešām izklausās pēc grandžs mūzikas stila un tajā atkārtojas daudzas nošu virknes.”

Viņš piebilda, ka jaunais albums būs liels solis uz priekšu, salīdzinājumā ar pēdējo albumu.

„Jaunajā albumā nav nekā no iepriekšēja albuma, tas tiešām ir senā grandžs mūzikas stilā. Albumā ir daudz kas no grupas "Pink Floyd" albuma "Dark Side Of The Moon", šobrīd pārsvarā dominē klavieru dziesmas,” skaidroja dziedātājs, piebilstot, ka viņi plāno to tuvākajā laikā mainīt.

Viņš stāstīja: „Es domāju, ka šoreiz mēs albumu ierakstīsim daudz ātrāk. Mēs devāmies atpūtā uz trim mēnešiem, jo turnejā bijām pavadījuši gandrīz četrus gadus, un tas ir vienīgais iemesls, kāpēc mēs devāmies atvaļinājumā uz iepriekšminēto laiku, jo mēs koncertējām kā traki. Es uzskatu, ka mēs dosimies atvaļinājumā uz pāris nedēļām vai mēnesi, pēc tam mēs atgriezīsimies studijā un ierakstīsim jauno albumu. Cerams, šogad mums tik ilgi nebūs jāgaida.”

Meigans piebilda, ka vēlētos uzstāties nākamā gada mūzikas festivālā "Glastonbury", bet uzskata, ka ļaus mūzikas festivālā uzstāties leģendāriem mūziķiem.

Viņš paskaidroja: „Ja tev piezvana Maikls Īviss, tad tu dodies uz festivāla skatuvi. Ja tev nepiezvana, tad nedodies, bet es iedomājos, ka viņš noteikti aicinās tiešām vispārpazīstamas grupas kā "The Stones". Šī būs mūzikas festivāla 40. gadadiena, tapēc neuzskatu, ka viņš mūs izvēlētos kā vienus no populārākajām grupām. Viņš izvēlēsies vispārpazīstamas grupas, kuras atrodas uz skatuves jau vairāk kā trīsdesmit vai četrdesmit gadus.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV