Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Tiek veidota filma par Džimija Hendriksa nolaupīšanu

Egija Petrova, 28.12.2009. 11:45

Topošās filmas par Džimiju Hendriksu (Jimi Hendrix) nosaukums būs "Slide". Dokumentālā drāmā būs iemūžināta Hendriksa leģendārā nolaupīšana 1969. gada septembrī, kad acīmredzot viņš kļuva par nolaupīšanas upuri ar izjokošanas nolūku, ko organizēja viņa menedžeris.
Tiek veidota filma par Džimija Hendriksa nolaupīšanu

„Kamēr mēs varam tikai spekulēt par notikušo, jo nav konkrētas notikuma versijas, filma izved notikušo ārā no zinātniskās fantastikas pasaules,” teica filmas autors un režisors R. H. Grīns (R H Greene) mūzikas ziņu portālā "TwentyFourBit.com".

„Tā ir daļa no Džimija stāsta, un, manuprāt, filma ir iespēja parādīt viņu pilnīgi, bet no cita skatapunkta. Tas bija mans mērķis, sarakstot filmas scenāriju, un tas būs mans mērķis, radot filmu.”

Vēl nav paziņots aktieris, kas tēlos Hendriksu, bet drīz notiks aktieru atlase, un filmu sāks veidot nākamā gada sākumā.

Tikmēr 25. janvārī tiks izdoti Džimija Hendriksa 1967. un 1968. gada Parīzes un Otavas koncertu ieraksti.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV