Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Lielā Jaunā gada orbitālā teleportācija Andrejsalā

andrejsala.lv, 29.12.2009. 14:44

Tā būs fantastiska iespēja Jaunā gada telpas un laika ceļojumā pa Andrejsalas Orbītu paņemt līdzi visu vislabāko un, jaunu emociju un spēku piepildītiem, ierasties Baltā tīģera gadā! Mākslinieciskajā studijā Orbīta Andrejsalā, Andrejostas ielā 4 (elektrocehs), Jaunais gads tiks sagaidīts ar aktuālu mūzikas grupu un dīdžeju piesātinātu koncertprogrammu!
Lielā Jaunā gada orbitālā teleportācija Andrejsalā

Vecgada vakarā, 31. decembrī, ielūdzam tevi un tavus draugus teleportēties stilīgas un ekspresīvas mūzikas straumē 2010. gadā. Ceļojumā jūs pavadīs grupas Sun Quay, Forshpil, Kuchenbeat, JJ Project, Apofeoz Sound System, kā arī visiem pazīstamie un iemīļotie dīdžeji Ksenia Kamikaza, DJ Kone, DJ Funkstrot, DJ Space Contour, DJ Bombey, DJ Moro un videomākslinieki VJ Astrowind un VJ Pleshkan.

Teleportācijas seansa laikā darbosies bārs Coffee Time, kas piedāvās alkoholiskos un īpašus firmas dzērienus – kafiju, kakao, kapučīno, mokačino, karsto šokolādi.

Ja vēlaties Jauno gadu sagaidīt pie galdiņa Orbītas VIP nodalījumā – ložā, izmantojiet iespēju veikt rezervāciju pa tālruni 26399336. Teleporta sēdvietas maksa – Ls 3,00.

Lai uz planētu salūtu ikviens klātesošais būtu pareizajā kondīcijā un Jaunais gads sāktos kā nākas – jautrs, ar dejām un skaļiem urā saucieniem, koncerts sāksies jau pulksten 21.00. Uz tikšanos 31. decembrī Orbītā Andrejsalā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV