Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā koncertēs dziedātāja MakSim

Inese Rutkovska, 30.12.2009. 12:49 | komentāri (3)

6.martā hallē "Arēna Rīga" notiks Krievijas dziedātājas MakSim koncerts, kura laikā viņa iepazīstinās ar savu jaunāko albumu, kā arī izpildīs skatītāju iemīļotākās iepriekš tapušās kompozīcijas.
Rīgā koncertēs dziedātāja MakSim

MakSim, īstajā vārdā Marina Abrosimova parādījās uz Krievijas estrādes skatuves pirms trim gadiem ar melodiskiem un sirsnīgiem singliem "Nežnostj", "Znaješ ļi ti", "Vetrom statj" no debijas albuma "Trudnij vozrast" un jau 2007.gadā kļuva par komerciāli veiksmīgāko Krievijas mūziķi. No tā laika dziedātājas popularitāte ir tikai augusi. Pavisam neilgu mirkli atpūtusies no uzstāšanās un veltījusi laiku 2009. gada 8.martā dzimušajai meitiņai Aleksandrai, MakSim mērķtiecīgi turpina radošo darbību, viņas dziesmas joprojām atrodas hitparāžu virsotnēs, un tūkstošiem fanu steidz iegādāties un noklausīties viņas jaunāko albumu ar nosaukumu "Odinočka", kas iznācis 1.decembrī.

Analizējot MakSim popularitātes fenomenu, varētu šķist, ka tās nopelns ir milzīga radošā komanda, taču dziedātāja visu ir sasniegusi pati. Viņa komponē dziesmas, veido deju horeogrāfiju un pati ir savu videoklipu sižetu autore. Kritiķi atzīst, ka pateicoties savam unikālajam mūzikas stilam, apskaužamajām darba spējām un lielajam fanu pulkam, viņa ir kļuvusi par vienu no veiksmīgākajām šīs desmitgades dziedātājām Krievijā.

Latvijā MakSim uzstājusies divreiz, pulcējot ievērojamu skatītāju skaitu, kas pierāda, ka arī ārpus Krievijas robežām dziedātājai ir plašs atbalstītāju loks. 2010.gada 6.martā MakSim vēlreiz atgriezīsies Rīgā un klātienē iepazīstinās fanus ar savu jaunāko veikumu.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties visās "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās un arī internetā www.bilesuserviss.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV