Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

28 gadu vecumā miris Džimijs “The Rev” Salivans no grupas „Avenged Sevenfold”

Mārtiņš Atvars, 30.12.2009. 14:04

Grupas „Avenged Sevenfold” bundzinieks Džimijs “The Rev” Salivans (Jimmy Sullivan) 28. decembrī atrasts miris savā mājā Kalifornijā. Policijas ziņojums vēsta, ka viņš miris dabiskā nāvē, taču Orindžas apgabala kriminālmeklētājs izmeklēs viņa nāves cēloni. Salivans palīdzēja nodbināt „Avenged Sevenfold” 1999. gadā un ir piedalījies visos grupas studijas albumos.
28 gadu vecumā miris Džimijs “The Rev” Salivans no grupas „Avenged Sevenfold”

„Ar lielām skumjām un smagām sirdīm mēs jums paziņojam, ka šodien viņsaulē aizgāja Džimijs „The Rev” Salivans,” savā mājaslapā raksta viņa grupas biedri. „Džimijs bija ne tikai viens no pasaules labākajiem bundziniekiem, bet, kas ir vēl svarīgāk, viņš bija mūsu labākais draugs un brālis. Mēs domās un lūgšanās esam kopā ar Džimija ģimeni, un mēs ceram, ka jūs cienīsiet viņu privāto dzīvi šajā grūtajā laikā. Džimmij, tu vienmēr paliksi mūsu sirdīs.”

Pēc uzstāšanās „Ozzfest” 2006. gadā „Avenged Sevenfold” godpilni pārspēja Riannu (Rihann), Krisu Braunu (Chris Brown), „Panic! at the Disco”, „Angels and Airwaves” un Džeimsu Blantu (James Blunt) un MTV „Video Music Awards” ieguva labāko jauno mākslinieku titulu. Viņi uzvarēja pateicoties savai dziesmai ‘Bat Country’, kuru iedvesmojusi filma „Fear and Loathing in Las Vegas”. Pēc tam „Avenged Sevenfold” ar savu ceturto albumu ieņēma ceturto vietu „Billboard” Top 200. Pēdējos divus gadus grupa pavadīja koncerta turnejā kopā ar grupu „Buckcherry”. Tiek ziņots, ka šobrīd grupa bija sava piektā albuma ierakstīšanas procesā.

Avots: rollingstone.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV