Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Zintis Žvarts & KEKSI uzstāsies jubilejas koncertā Cēsīs

Maija Trikule, 04.01.2010. 14:18

Drīz pēc jaunā 2010.gada sagaidīšanas svētkiem, piektdien, 15.janvārī, plkst. 19:00 A/S CATA kultūras namā uz jautrām svinībām par godu saksofonista Zinta Žvarta dzimšanas dienai, grupa Keksi ir nolēmusi pulcināt savus draugus un pielūdzējus Cēsīs.
Zintis Žvarts & KEKSI uzstāsies jubilejas koncertā Cēsīs

No pusaudža gadiem uzaudzis Cēsīs, Zintis šobrīd ir viens no redzamākajiem Latvijas mūziķiem, kas priecējis klausītājus muzicējot ne tikai grupas Keksi atraktīvajā sastāvā, bet arī televīzijas šovos „Dejo ar zvaigzni” un „Koru kari”, dažādos bigbendos, Rīgas cirka orķestrī, Jam Orchestra, kopā ar Mariju Naumovu u.c.kolektīvos. Tāpat Zintis dāsni dalās savā pieredzē ar jauno paaudzi Alfrēda Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskolā un Rīgas 100.vidusskolā.

Grupu Keksi kā līdz šim vada leģendārais mūziķis Aleksandrs Sircovs – pārliecināts Cēsinieks, kas tautā zināms ar segvārdu „Muravejs”. Pēdējā gada laikā sadarbības rezultātā ar nepārspējamo lietuviešu dziedātāju Aļģirdas Šuminskas Keksi ir sagatavojuši jaunu programmu, ar kuru saņēmusi plašu publikas atzinību kā viena no labākajām Rock & Roll grupām Baltijā.

Par jautrību vakara garumā gādās Andris Freidenfelds (Fredis). Tā arī gaidāms, ka Zinti ieradīsies apsveikt dažādi Latvijā pazīstami mūziķi – skatītājus sagaida raiba un interesanta koncerta programma! Jubilārs un Keksi priecāsies redzēt ikvienu jautrajās svinībās savā pilsētā – Cēsīs!

Ar koncerta biļešu tirdzniecību nodarbojas uzņēmums „Biļešu paradīze”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV