Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dirty Deal Cafe pasākumi pirmajai 2010.gada nedēļas nogalei

Kristīne Sprice, 05.01.2010. 14:41

Šai nedēļas nogalei Dirty Deal radošā komanda ir sagatavojusi īpašu programmu - tematisku regeja ballīti, Jolantas Tursas personālizstādes “Dzeltenās sienas” atklāšanas svinības, un elektronikas grupas Riga Metro jubilejas koncertu ar grupu “Tā Tā Tā”, “The Mundane” un “Goran Gora” uzstāšanos.
Dirty Deal Cafe pasākumi pirmajai 2010.gada nedēļas nogalei

Piektdien, 8.janvārī Dirty Deal Café notiks “Dirty Reggae Deal” ballīte. Pasākums turpina pirms gada mūsu klubiņā iesāktos reggae mūzikas vakarus, šoreiz piedāvājot vairākus dīdžejus. Vakara ieskaņā “ska” mūziku spēlēs Dr. Skafandrs - Latvijas ska pionieru “Voiceks Voiska” bundzinieks. Pēc viņa gaidāma DJ apvienības “Apofeoz Soundsystem” uzstāšanās, kas klausītājiem piedāvās reggae, reggaeton un dancehall mūziku līdz pat rītam. Ieeja no plkst. 22:00, ieeja maksa: 0.99 Ls.

Savukārt 9. janvārī Dirty Deal Café ar nelielu nokavēšanos tiks atzīmēta pašmāju dzīvās elektronikas grupas “Riga Metro” gadadiena. Kā īpašie viesi ballītē ar savām svaigākajām koncertprogrammām uzstāsies “Tā Tā Tā”, “The Mundane”, “Goran Gora” un DJ Cliche.

Riga Metro ir viena no kolorītākajām pašmāju elektroniskās mūzikas grupām un pārstāv trip-hop un drum&bass mūzikas žanru miksli dzīvajā izpildījumā, kas elektroniskās mūzikas lauciņā ir samērā reta parādība. Grupa par savas aktīvās darbības sākumu uzskata 2008. gada nogali un pirmais gads izskatās ļoti produktīvs – Riga Metro ir ne tikai veiksmīgi iekļāvušies Latvijas vadošo festivālu programmās, bet piedalījušies arī tuvāko kaimiņvalstu elektroniskās mūzikas festivālos. Gada laika ir radīts pirmā studijas albuma muzikālais materiāls un izlaists neparastais debijas singls “Heartbeats”. Ieeja no plkst. 20:00. Ieejas maksa 3.00 Ls.

Trešdien, 6. janvārī plkst. 19:00 Dirty Deal Expo tiks atklāta Jolantas Tursas personālizstāde “Dzeltenās sienas”. Tas ir konceptuāls darbs, kas ir rezultāts trīs mēnešu pētījumam. Darbā tiks atklātas septiņu jauniešu sajūtas atrodoties svešā valstī. Darbs sastāv no fotogrāfijas, teksta un istabas maketa, kurā personāžiem nācās dzīvot visu ārzemēs pavadīto laiku. Izstādes atklāšanas pasākumā spēlēs grupa “Lokators”, kas būs grupas pirmā uzstāšanās plašākai publikai. Izstāde būs apskatāma no 2009. gada 6. janvāra līdz 20. janvārim.

DD Expo izstāžu zāles darba laiki:
Otrdiena - Sestdiena no 12.00 līdz 18.00

Dirty Deal Cafe adrese: Maskavas 12 / korpuss 2.

Vairāk informācijas par pasākumiem: www.dirtydeal.lv

Vairāk par māksliniekiem:
Riga Metro: http://www.draugiem.lv/rigametro
Goran Gora: http://www.myspace.com/gorangora
Tā tā tā: http://www.draugiem.lv/grupatatata
Apofeoz Soundsystem: http://www.apofeoz.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV