Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Grupa “Livido” ieraksta jaunu dziesmu sadarbībā ar Mārtiņu Freimani

Guntars Račs, 08.01.2010. 10:01

Grupa „Livido” 2010. gadu plāno saukt par savu veiksmes gadu un jau gada sākumā saviem klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu „Palodžu bundzinieks”.
Grupa “Livido” ieraksta jaunu dziesmu sadarbībā ar Mārtiņu Freimani

„Palodžu bundzinieks” ir stāsts par vienas nakts romantiskajām attiecībām starp puisi un meiteni, un tā ir radīta, sadarbojoties ar grupas „Tumsa” līderi Mārtiņu Freimani .

Grupas dalībnieks Oskars Kalniņš par dziesmas tapšanu stāsta: „Dziesma tapa vienkārši, un salīdzinoši viegli, jo strādāt ar Mārtiņu Freimani ir patiesi patīkams process. Brīva atmosfēra, bez nekāda saspringuma. Gatavojot dziesmu mūzikas un mākslas festivālam „Bildes”, tā saspēlējāmies, ka Mārtiņš ierosināja sarakstīt kādu jaunu gabalu, tad arī tapa dziesmas pirmie akordi. Man dziesma ļoti patīk, lieku lielas cerības uz to, ka šo dziesmu sadzirdēs un sapratīs arī citi.”

Muzikālā apvienība „Livido” izveidojās 2007. gada vasarā, Rīgā. „Livido” sastāvā ir muzicē Oskars Kalniņš (soloģitāra, fona balss), Jānis Vērdiņš (akustiskā ģitāra, balss), Jānis Užulis (bass) un Jānis Stradiņš (sitaminstrumenti).

„Livido”atzīst, ka Mārtiņš grupā ir ienesis pilnīgi jaunas vēsmas un sadarboties ar viņu ir ļoti viegli un patīkami. Mēģinājumu process ir kļuvis krietni interesantāks, jo Mārtiņš neskopajas ne ar jokiem, ne ar padomiem, kā pilnveidot „Livido” skanējumu.

“Livido” aicina klausītājus uz savu koncertu, kurš notiks 10.februārī klubā „Četri balti krekli” Rīgā.

Dziesmas Mp3 pieejams portālā Doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV