Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bārā “Salt'n'Pepper” gaidāms "Lost My Dog" sarīkojums

Bogdan Taran, 11.01.2010. 15:33

15. janvārī bārā "Salt'n'Pepper" Palasta ielā 10 ar degvīna "Finlandia" atbalstu notiks pirmais britu ierakstu kompānijas "Lost My Dog" pasākums. Par galveno viesi kļūs kompānijas šefs Pete Dafeet, kopā ar viņu uzstāsies Latvijas producenti ZaZzy un Max Lomov. Savukārt, sestdien, 16. janvārī, norisināsies jau trešā pēc kārtas "The Lost Disco" ballīte, kura ietvaros Discomethod un Dmi3 publikai atkal piedāvās oriģinālas funk un disco plates.
Bārā “Salt'n'Pepper” gaidāms "Lost My Dog" sarīkojums

Kompāniju "Lost My Dog" 2005.g. dibināja trīs draugi: Pete Dafeet, Strakes un Najan Ward. Īsā laikā, pateicoties īpašai attieksmei pret underground house mūziku, leibls piesaistīja vadošo pasaules dīdžeju, preses un pircēju uzmanību. Žurnals "iDJ" nosauca leiblu par vienu no "100 iemesliem, kapēc deju mūzika vēl joprojām rullē", bet "DJ Magazine" novērtēja tā singlus kā „vienu no visiedvesmojošākajiem”. Starp māksliniekiem, kuri regulāri izdod savus darbus Lost My Dog paspārnē, bez Strakes un Pete Dafeet ir jāatzīmē leģendāros Jay Tripwire un Greenskeepers, Julian Sanza no 2020 Soundsystem, Tommy Largo, kā arī Artie Flex no Latvijas u.c.

Londonas iedzīvotājs Pete Dafeet sāka dīdžejot 1990.gadu beigās, bet rakstīt savu mūziku – 2000.gadu sākumā. Viņa izrāviens notika 2003.g., kad jaunā talanta demo-CD ievēroja Yousef un ierakstu kompānijas "Shaboom" menedžeris Chris Hunter,  kurš arī piesaistīja mākslinieku sava leibla mūzikas remiksēšanai. Kopš tā laika kopējais ierakstu nesēju skaits ar Pete Dafeet ierakstiem ir pārsniedzis 20,000 gab., kā arī, neieskaitot savu "Lost My Dog" leiblu, viņš izlaidās arī tādu leiblu paspārnē kā "Robsoul", "Bosh", "Detour" un "Toolroom". Viņa melodijas skanēja Mark Farina, Danny Tenaglia, X-Press 2 un Laurent Garnier setos.

Britu leibla "Lost My Dog" pasākums, kurš notiks 15.janvārī ar degvīna "Finlandia" atbalstu bārā "Salt'n'Pepper" (Palasta 10), sāksies plkst. 21:00. Ieeja ir brīva pēc viesu saraksta. Visiem interesentiem ir iespēja pierakstīties viesu sarakstā. Lai saņemtu prioritāti ieejai uz pasākumu — jānosūta savs vārds un uzvārds uz e-pasta adresi list@snp.lv (ne vairāk par diviem cilvēkiem no viena e-pasta). Vietu skaits ir ierobežots.

Sestdien, 16.janvārī, bārā "Salt'n'Pepper" notiks jau trešais pēc kārtas un ātri popularitāti ieguvis pasākums "The Lost Disco" ar Discomethod un Dmi3 piedalīšanos. Dīdžeji atkal iepriecinās pieredzējušos mūzikas gardēžus ar oriģinālām funk un disco melodijām no skaņuplatēm. Dalīties iespaidos par jau notikušajiem pasākumiem, kā arī diskutēt par disco-mūziku Jūs varat portāla Facebook grupā "The Lost Disco" (http://www.facebook.com/group.php?gid=214465107133). Ballītes sākums plkst. 21:00. Ieeja brīva.

Vieta: Salt'n'Pepper (Palasta 10).
15.janvārī: Lost My Dog nakts ar Pete Dafeet (UK), ZaZzy un Max Lomov.
Sākums: 21:00.
Ieejas maksa: ieeja brīva pēc viesu saraksta. Pierakstīties viesu sarakstam var nosūtot savu vārdu un uzvārdu uz e-pasta adresi list@snp.lv (ne vairāk par diviem cilvēkiem no viena e-pasta). Vietu skaits ir ierobežots.

Vieta: Salt'n'Pepper (Palasta 10).
16.janvārī: The Lost Disco ar DJ Discomethod un Dmi3 (original disco, funk).
Sākums: 21:00 – 3:00.
Ieeja brīva, face control.

www.snp.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV