Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubs "Essential" piedāvā „HARMONY OF SOUL”

Jevgenijs aka SAINT, 12.01.2010. 11:19

Sākoties jaunajam gadam, gaidāma DJ SAINT’a projekta „HARMONY OF SOUL” aizsāktā pasākumu sērija, kas notiek jau četrus gadus, veiksmīgi turpinās, aicinot jaunus, tik pat interesantus, talantīgus, iespējams, citiem vēl nezināmus, kā arī ārzemju dīdžejus. Šoreiz pasākums notiks piektdien, 22.janvārī klubā „ESSENTIAL”.
Klubs "Essential" piedāvā „HARMONY OF SOUL”

Neatņemama būs DJ SAINT’a (Kazantip Baltic) un saksofonista ALEX saspēle. Viņi kopā uzstājas jau vairāk nekā gadu. Pa šo laiku šis „duets” ir ieguvis atzinumu un iespēju pierādīt un apliecināt sevi desmitiem tūkstošu cilvēku.

Helsinki viennozīmīgi ir viena no labākajām nakts dzīves vietām pasaulē. Tieši tāpēc par „HARMONY OF SOUL” pasākuma galvenajiem viesiem kļūs apvienība no Somijas HOUSEAMIGO DJ’s (FIN), kura sastāv no diviem starptautiski atzītiem dīdžejiem un producentiem.
HouseAmigo DJs ierakstīja vairākus singlus, piemēram, „Passion Eterna/Sauna”, „Vortex”, „De Javu” u.c., kas tika atskaņoti radio stacijās visā pasaulē. 2006. un 2005.g. iekļuva TOP 10 kā vispopulārākie Skandināvijas dīdžeji.

Gaidāmi viesi arī no Lietuvas OWEN & SWEET EUPHONY (LT), kuru muzikālais diapazons ir ļoti plašs – trance, progressive, techno, minimal, electronic.
 
Uz galvenās skatuves uzstāsies arī mūsu pašmāju dīdžejs un producents ELECTRICANO (Electricano rec. // LV), kā arī DJ JOHNY ADROIT (Discoteq // LV)

WHITE ROOM būs tikai un vienīgi pozitīva un harmoniska Soulful, Funky house mūzika, kuru jūs dzirdēsiet gan no mūsu kaimiņvalsts Lietuvas DJ dueta FACE2FACE, gan no Mr. DJINN (Viator // LV), gan no KASPAR KOCHKER (Nellie rec. // LV) b2b PLICH (LV). Ceļojumu pozitīvās mūzikas pasaulē nodrošinās saulainā SUNSET GIRL un NIK (L-City House).
Vizuālie efekti - VJ PE JOKE (Illegal DJ Team Riga).

P.S. Pirms dosieties uz „Harmony of Soul” pasākumu klubā „Essential”, notiekti iegriezieties bārā Salt‘n Pepper, kur notiks pre-perty kopā ar viesiem no Lietuvas FACE2FACE (LT), kā arī DJ ZazZy (Amber Muse), kuri arī iesildīs jūs līdz nepieciešamajiem grādiem.
 
P.S.S. Savukārt jau nākamajā dienā Liepājas klubā „Big7” notiks „HARMONY OF SOUL” after-party kopā ar galvenajiem viesiem HOUSEAMIGO DJ’s (FIN) un SAINT (Kazantip Baltic).
 
www.myspace.com/houseamigodjs
www.myspace.com/sweeteuphony
www.myspace.com/owenui
www.myspace.com/face2facetm
www.djtop.lv/dj/saint
www.djtop.lv/dj/electricano
www.djtop.lv/dj/johny-adroit
www.djtop.lv/dj/mr-djinn
www.djtop.lv/dj/kaspar-kochker
www.djtop.lv/dj/plich
www.djtop.lv/dj/sunset-girl
www.djtop.lv/dj/nikulin
www.djtop.lv/dj/zazzy

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV