Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“PeR” piedāvā dziesmas “Balts un dzeltens” cenzēto versiju

Guntars Račs, 13.01.2010. 09:29

Šonedēļ radiostacijās sāks skanēt jauniešu “ beatbox” grupas “PeR” jaunais ieraksts “Balts un dzeltens (Un tā es gaidu pavasari)”. Dziesmas autors ir Mārtiņš Freimanis, ar kuru sadarbība aizsākusies, ierakstot grupas šī brīža lielāko hitu “Bums” un arī grupas aktuālāko dziesmu “Nakts mani uzrunā”.
“PeR” piedāvā dziesmas “Balts un dzeltens” cenzēto versiju

Sakarā ar dziesmas nedaudz divdomīgo tekstu, dziesmai ir pieejamas divas versijas - cenzētā un necenzētā. Necenzētā versija ir pieejama tikai lejupielādei portālā Doremi.lv, kamēr cenzēto versiju iespējams dzirdēt Latvijas radiostacijās.

Grupas dalībnieks Ralfs Eilands stāsta par jauno dziesmu un informē grupas jaunumiem : “ Šogad mēs sadarbībā ar MicRec plānojam izdot savu pirmo albumu, pabeigt skolu (Ralfs 9. bet Edmunds un Pēteris 12.klasi). Plānojam veiksmīgi startēt “Muzikālās bankas” finālā un priecājamies par dziesmas “Bums” iekļūšanu Doremi.lv pērnā gada pirktāko dziesmu desmitniekā. Par jauno dziesmu runājot, dziesmas mēs izvēlamies diezgan vienkāršā veidā, proti, nevadāmies ne pēc kāda principa! "Balts un dzeltens" bija Mārtiņa ašā ideja. Dienā, kad mums bija jāraksta jau vairākas reizes izdziedāts regeja stila gabals, Mārtiņš pateica, ka ir sacerējis jaunu dziesmu, kuru noteikti jāiemūžina - ta dā!"

Dziesmu, tāpat kā labu grāmatu, var izprast dažādi. Katrs tver to sev tīkamāko dziļo domu. Man, piemēram, šķiet, ka dziesma ir gan par mīlestību, gan par cilvēkiem, kuriem gribi uzčurāt (dziesmā attēloti kā sniegs), gan par parastu problēmu - suņu kakām pēc sniega nokušanas. Kā domā Mārtiņš, to es nezinu. Nevienam vēl nav izdevies atklāt, kas notiek viņa galvā. Mūsu faniem patīk tā dziesma un tas ir pats galvenais. Šogad neesam izvirzīti “Mūzikas ierakstu gada balvai” nevienā no nominācijām un mums pašiem šķiet, ka žūrija baidījās no spēcīgiem konkurentiem, taču jau tagad varu pateikt, ka uz banketu mēs noteikti ieradīsimies,“ atklāj Ralfs Eilands.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV