Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dirty Deal Cafe pasākumi nedēļas nogalē

Kristine Sprice, 14.01.2010. 09:30

15.-16.janvāra nedēļas nogalē Dirty Deal Café piedāvā koncertus ar deju elementiem - “Uzlūdz dāmas” un “Yes, you dance!”
Dirty Deal Cafe pasākumi nedēļas nogalē

Piektdien, 15.janvārī ar uzsaukumu “Yes, you dance!” Dirty Deal Café jau otru reizi muzicēs Dj Indrikkis,
 Dj Ksprs un Dj Shitpusher & Mc Cat Food. Pasākuma organizētāji sola trakulīgas dejas, dzīvo performanci, un raibas krāsas Vj Flomaster vadībā. Ieeja no 22:00, ieejas maksa 1.5 Ls (ar flaijeri), 2 Ls (bez flaijera).

Savukārt sestdien, 16.janvārī, Dirty Deal Café koncertā “Uzlūdz dāmas” piedalīsies Alise, meiteņu ansamblis “Sus dungo” un kolektīvs “100 baltas dvēseles”. Alises un grupas “100 baltas dvēseles” sadarbība notiek jau ilgāku laiku. Savukārt meiteņu sekstets ”Sus dungo” aktīvu darbību sācis pavisam nesen. Pašas mūziķes atskaņoto mūziku žanru rāmjos iekļauj nelabprāt, taču viņu skanējumā varot dzirdēt gan rokenrolu, gan tautas mūziku un “indie”. Koncerta sākums plkst.20, ieejas maksa Ls 2, pēc koncerta – dejas.

Resursi internetā:

www.myspace.com/thesaddestalise
www.draugiem.lv/susdungo
www.myspace.com/100whitesouls
http://www.myspace.com/djshitpusher

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV