Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Roberts Lejasmeijers un Candy ieraksta kopīgu dziesmu

Guntars Račs, 18.01.2010. 10:53 | komentāri (1)

Pazīstamais latviešu deju mūzikas “restaurators” un remiksētājs Roberts Lejasmeijers, kurš līdz šim vairāk bija pievērsies agrāk pazīstamu latviešu dziesmu pārlikumiem un no jauna par hitiem padarījis Jumpravas “Ziemeļmeitu”, Noras Bumbieres “Es gribu dejot bugi”, kā arī grupu Vaidava un Otra Puse dziesmas, šogad nolēmis pievērsties jaunradei.
Roberts Lejasmeijers un Candy ieraksta kopīgu dziesmu

Šonedēļ radiostacijās nonāks dziesma “Rīts ir tālu vēl”, kas ierakstīta sadarbībā ar dziedātāju Lieni Bronušu, kura pazīstama ar skatuves vārdu Candy un kura paralēli Latvijai šobrīd veiksmīgi veido karjeru arī Vācijā.

Roberts Lejasmeijers par sadarbību ar Candy: - “Vēl pavisam neilgi pirms dziesmas ieraksta es Candy personīgi nepazinu, bet zināju to, ka viņai ir patīkams un spēcīgs balss tembrs. Tas mani vedināja uz domu, ka viņas vokāls labi izklausītos arī deju mūzikas žanrā, kādā arī bija ieplānota mana dziesma. Ieraksta laikā mēs ļoti ātri sapratāmies un viņa lieliski visu paveica. Candy ierakstā realizēja arī vairākas savas idejas. Esmu ļoti gandarīts par paveikto”.

Stāstot par to, kāpēc nolēmis pats kaut ko jaunu radīt Roberts Lejasmeijers, kura albums “Restaurācija” tika nominēts 2008.gada “Mūzikas Ierakstu Gada Balvai” nominācijā “Labākais deju mūzikas albums” skaidro: “Visas tās dziesmas, kurām saklausīju idejas jaunam skanējumam, es biju jau “restaurējis” un man vairs negribējās turpināt turpināšanas pēc. Šajā jomā man jaunu ideju vairs nebija. Bet kaut ko darīt gribējās. Strādājot ar vecajām dziesmām, nedaudz jāpakļaujas tai ritmikai, harmonijai, aranžējumam un dziesmas struktūrai, kāda tā ir oriģinālajā versijā, taču, radot kaut ko pavisam jaunu, ir pavisam cita rīcības brīvība un tieši to man šobrīd gribējās izmantot.”

Dziesmas radio versiju un pagarināto versiju iespējams lejupielādēt portālā “Doremi.lv”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV