Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bārā "Salt'n'Pepper" notiks oficiālā pasākuma "Harmony Of Soul" pre-party

Eduards Samsonovs, 19.01.2010. 10:29

22.janvārī bārā "Salt'n'Pepper" Palasta ielā 10 notiks oficiālā pasākuma "Harmony Of Soul" pre-party, kurā spēlēs lietuviešu dīdžeju duets Face2Face un mūsmāju producents ZaZzy. Savukārt 23.janvārī pie bāra atskaņotājiem atradīsies rezidenti Bogdan Taran un Max Lomov.

Aiz Face2Face vārda slēpjas divi dīdžeji un promouteri no Šauļiem - Dusty un Yanik. Par duetu viņi kļuva 2007.gadā, bet pirms tam Yanik strādāja par rezidentu vairākos dzimtās pilsētas klubos (sākot no 2002.g.), bet Dusty atklāja sevī dīdžeja talantu tikai pirms četriem gadiem. Starp iemīļotākajiem deju mūzikas stiliem un virzieniem dīdžeji min soulful, deep, deep tech, latino, ka arī klasisko house. Viņi spēlēja uz vienas skatuves praktiski ar visiem vadošajiem Lietuvas dīdžejiem, un organizēja paši savus pasākumus, vispopulārākais no kuriem bija "Spectrum" ar Zoo Brasil, Mixmasters AG & Raitis un citu piedālīšanos.

Oficiālā "Harmony of Soul" pre-party, kurā varēs saņemt arī ielūgumus uz paša pasākuma ar identisku nosaukuma klubā "Essential”, sāksies 22.janvārī plkst. 21:00. Ieeja bezmaksas, darbojas face-control.

Sestdien, 23.janvārī, pie "Salt'n'Pepper" atskaņotājiem varēs redzēt bāra rezidentus un promouterus  Bogdanu Taranu un Maksu Lomovu. Viņi atskaņos kā jaunākos ierakstus house, deep un soulful žanros, ekskluzīvu materiālu no savas studijas, tā arī klasiskās skaņuplates.

Vieta: "Salt'n'Pepper" (Palasta 10)
22.janvāris: "Harmony of Soul" official pre-party. DJ's Face2Face (Lietuva), ZaZzy.
Sākums: 21:00-03:00.
Ieeja bezmaksas, darbojas face-control.

Vieta: "Salt'n'Pepper" (Palasta 10)
23.janvārī: Pre-party Saturday. DJ's Bogdan Taran un Max Lomov (house, deep, soulful).
Sākums: 21:00-03:00.
Ieeja bezmaksas, darbojas face-control.

www.snp.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV