Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“The Swans” sola atkalapvienošanos

Mārtiņš Zviedris, 22.01.2010. 10:44

Grupas “The Swans” dibinātājs Maikls Gira ir paziņojis par formācijas atdzimšanu. “The Swans” - vieni no spilgtākajiem no wave skatuves pārstāvjiem – darbojās no 1982. līdz 1997. gadam.
“The Swans” sola atkalapvienošanos

Pirmo pamatu runām par apvienības atkalparādīšanos mūzikas apritē deva grupas MySpace profils, kur 9. janvārī parādījās uzraksts “SWANS ARE NOT DEAD”. Tas pieteica jaunas dziesmas - “Jim” - pievienošanu profila pleilistei. Sekoja paziņojums par diska “I Am Not Insane” ierobežotas tirāžas klajā laišanu, lai vāktu līdzekļus jauna albuma ierakstam (par to vairāk informācijas var iegūt mājaslapā http://younggodrecords.com). “Tā nav atkalapvienošanās. Tā nav pagātnes atkārtošana,” paziņojumā uzsver Gira, vēstot: “The Swans” darbību atsāks nevis, lai neanimētu nostalģiskas atmiņas, bet lai virzītos tālāk – viņa vārdiem – no turienes, kur tā apstājās pirms 13 gadiem. Jaunā albuma turneja iecerēta jau šā gada beigās.

Avots: mojo4music.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV