Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Very Cool People” jaunajā dziesmā piedalās grupas draugi no Dienvidiem

Elvijs Grafcovs, 25.01.2010. 09:44

Jazz-funk apvienība “Very Cool People” laiž klajā savu jauno singlu “La Vida Desde Arriba”, kur tiem piebiedrojās spāņu MC PANXO (kurš darbojšs apvienībās Orxata Sound System un Sophy Zoo) un viņa brālis dziedātājs PABLO (La Raiz).
“Very Cool People” jaunajā dziesmā piedalās grupas draugi no Dienvidiem

Ar Spāniju VCP ir īpašas attiecības, ik pa laikam, puiši kopš 2008. gada vasaras uzstājas Valencijas reģionā, Spānijā, kur tos jau iecienījuši vairāki klubi un to apmeklētāji. Puiši arī Spānijā turpina eksperimentēt, ne tikai spēlējot savas kompozīcijas ierastajā skanējumā, bet arī bieži pieaicinot vietējos mūziķus, MCs un dziedātājus. Šādi katrs VCP koncerts Spānijā atšķiras no iepriekšējā un klausītājiem tiek sagādāti daudz jaunumi un pārsteigumu. Šādā veidā ir radušās vairākas grupas komozīcijas un “La Vida Desde Arriba” ir viens no šo eksperementu rezultātiem.

Īpaši draudzīgas attiecības VCP ir izveidojušās ar Valencijas grupām "Orxata Sound System" un "Sophy Zoo" mūziķiem, šo apvienību dalībnieki bieži uzstājās koncertos kopā ar VCP, šādā veidā grupa satika arī PANXO. Pēc kopīgā koncerta puiši nosprieda, ka gribētu šo skanējumu iemūžināt kopējā skaņdarbā, tā arī radās kopējais singls “La Vida Desde Arriba”.

Vairāk informācijas:
www.verycoolpeople.org
http://www.myspace.com/laraizband
http://www.myspace.com/sophyzoo
http://www.myspace.com/orxata

Kontakti:
verycoolpeople@verycoolpeople.org

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV