Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā “Essential” notiks breakbeat mūzikas pasākums

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 25.01.2010. 12:37

29.janvārī Rīgas klubā ESSENTIAL risināsies viens no spilgtākajiem breakbeat mūzikas pasākumiem Latvijā, saukts par Spacecraft Party, jeb BREAKZORS! The Breakbeat Alliance. Kā  liecina nosaukums, projekts ir ar militāri kosmisku tēmu, kura pamatā ir popularizēt breakbeat mūziku veicinot tās attīstību Latvijā. Lai arī muzikāli tiek uzsvērti lauztie ritmi, tos lieliski papildinās minimal, progresive, trance un techno žanru mūzika, kā arī īpaši sagatavots un vērienīgs video šovs.
Klubā “Essential” notiks breakbeat mūzikas pasākums

Kosmosa kuģa kapteiņa lomā iejutīsies britu breakbeat mūzikas projekts GENERAL MIDI (Distinctive Records), kas neapšaubāmi ir viens no specifiskākajiem un spilgtākajiem savā darbības sfērā.

Pols Krosmans un viņa studijas biedrs Īlzs projektu aizsāka 1998.gadā, kura pamatā bija lauztie ritmi. Nosaukums ņemts no sintezatoros pieejamā standartveida General Midi instrumentu komplekta. Visu GENERAL MIDI ierakstu pamatā ir abu mūziķu darbs, taču jau projekta izveidošanas sākumā tika nolemts, ka ar dīdžeju lietām tā ietvaros nodarbosies tikai Pols. Tieši viņš lielākoties sniedz intervijas un veic pārējās ar reklamēšanu saistītās aktivitātes. Īlzs pamatā strādā studijā un ar lielo vērību uz dažādām niansēm ir projekta ideāla un neatņemama sastāvdaļa.

Laikam ejot, GENERAL MIDI ir izdevis vairākus lieliskus singlus un albumus, un tā popularitāte, kā arī pasākumu skaits, kuros tas tika aicināts uzstāties, pieauga. Projekts ir veidojis remsus tādiem slaveniem māksliniekiem kā Moby un Timo Maas, un viņi itin bieži parādās starp tiem mūziķiem, kuri nominēti Breakspoll balvām.

Par kosmosa kuģa pacelšanos rūpēsies DJ Rotodynamic, savukārt pirms un pēc, GENERAL MIDI, kosmosa kuģi vadīs Latvijas lauzto ritmu speciālisti Mr.Djinn (Viator Promotions) un DJ Virus 332 (ILLEGAL DJ TEAM RIGA). Par kosmosa kuģa nosēšanos rūpēsies viens no Latvijas nakts dzīves spilgtākajiem vārdiem un kluba ESSENTIAL rezidents – Kaspar Kondrat.

Par grandiozā kosmiskā ceļojuma vizuālo iespaidu rūpēsies projekts Hipnosis Group, kas ir gatavojis video projekcijas visiem Dance Summit pasākumiem, gūstot lielu atsaucību. Hipnosis Group video šovu papildinās vīdžejs Pe Joke (ILLEGAL DJ TEAM RIGA), sagaidāms arī fantastisks gaismu šovs no LJ Lightboy (ILLEGAL DJ TEAM RIGA).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV