Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Restorāns “Čau, Rasma” atsāk karaoke vakarus

Liene Rjabkova, 27.01.2010. 09:44

29. janvārī no plkst 20:00 restorāns, muzikālais krodziņš Čau, Rasma, Aspazijas bulvārī 20,  atsāk vecās, iemīļotās tradīcijas - Karaoke vakarus. Šoreiz - pavisam citā gaisotnē, ar citu vadītāju un daudzsološu programmu.

Visi dziedātgribošie interesenti tiek aicināti pavadīt jauku vakaru Čau, Rasmā Mr. Karaokes pavadībā. Pasākums paredzēts daudznacionālai publikai, ikvienam būs iespēja dziedāt ne vien latviešu iecienītākās dziesmas, bet arī krievu, angļu, itāļu un spāņu dziesmas.

Karaokes vakarus plānots organizēt katru mēnesi. Un, lielas vietējās publikas atsauksmes rezultātā, izsludināsim Mr. Karaoke un Ms. Karaoke 2010 konkursu, kura uzvarētājus paziņosim 2010. gada 28. novembrī un izlozēsim balvas.
 
Tā kā galdiņu rezervācija šim pasākumam maksā dārgāk nekā citviet - LVL 5.- (ar klienta karti -20%) , tad noteikti jāņem vērā tas, ka Čau, Rasma piedāvā  šo pasākumu izbaudīt pavisam citā gaisotnē. Viesus sagaidīsim ar gardām uzkodām un patiesi kvalitatīvu programmu.

Pasākuma laikā saviem viesiem pirmo kokteili uzsauc "Čau, Rasma".
 
Oficiālās sarunās Mr. Karaoke, (kura patiesais vārds ir Andris Drozdovs)  pauž savu vēlmi organizēt nacionālu komandu dalībai  Karaoke World Champion.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV