Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā "Essential" gaidāms sarīkojuma “Tasty Soundz Sessions” turpinājums

Andre Crash, 27.01.2010. 10:51

Pēc ovāciju un sajūsmu pārpildīta pirmā “Tasty Soundz Sessions” pasākuma, kuru apmeklēja vairāk, kā 1700 dejotgribētāju, 5. februārī klubs “Essential” piedāvā nākamo minētās sērijas ballīti ar nosaukumu “Tasty Soundz Sessions - Reach Edition”.
Klubā "Essential" gaidāms sarīkojuma “Tasty Soundz Sessions” turpinājums

Atšķirībā no ierastajiem elektroniskās mūzikas pasākumiem, REACH EDITION tiek veidots par godu jaunā Tasty Soundz singla „Reach” remiksu oficiālai iznākšanai, kuru izveidošanā piedalījās Latvijas klubu apmeklētājiem zināmi dīdžeji un producenti Spin Science (Global Underground/Cabrio Records/EE), Electricano (Starlight/Electricano Records/LV), Aldee (Club Essential/LV), Ansis Zvirgzdiņš (LV) un Trebland (LV).

Pasākums norisināsies kluba Essential divās zālēs. Uz galvenās skatuves uzstāsies projekta Tasty Soundz dalībnieki ALIAS, ANDRE CRASH, DEROS, FRANZO KOLMS, ka arī „Reach” remiksu autori - ELECTRICANO, ALDEE un ANSIS ZVIRGZDIŅŠ.

Īpašu odziņu main floor atmosfērai piešķirs Tasty Soundz vokālistes CATHERINE (skaņdarba “Galactica” balss) un LAAZI („Reach” vokāls).

Essential nesen atvērtās House Floor zāles atmosfēru veidos LASO (Tasty Soundz), daudzpusīgais producents TREBLAND, DJ/producentu duets BLOODGROOVE & KIKIS, ka arī jaunais Latvijas House mūzikas talants ARTIE FLEXS, kas neskatoties uz neilgu producenta karjeru, ir izdevis skaņdarbus uz ievērības cienīgā „Lost My Dog” ierakstu leibla, kur viņa debijas singlam „Disco Space EP” žurnāls MIXMAG piešķīra titulu „Tune Of The Month” 2009.gada jūlijā.

Pēc Tasty Soundz tradīcijām, papildus dīdžeju performancēm, apmeklētājiem būs iespēja iegūt savā īpašumā ekskluzīvo Reach Edition MixCD ar apvienības dalībnieku DJ miksiem, kā arī iemūžināt pasākuma atmosfēru pie īpaša foto stenda ar Tasty Soundz modelēm naktskluba R’n’B zālē.

Tasty Soundz Sessions atbalsta: Fotostudija Imagine, TV raidījums CHILL, TV raidījums SeMs, European Hit Radio, Nightlife, Latex Records, Draugiem.lv, SunSound, Dancebox, ORB, Easyget, Pozitīvas Ziņas, Club.lv, Novonews, VIPI.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV