Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Fonoklubā" koncertēs somi "No Shame"

Jānis Sildniks, 27.01.2010. 14:47

28.janvārī plkst. 19:00 Cēsu “Fonoklubā” koncertu sgiegs Somu grupa “No Shame”.
"Fonoklubā" koncertēs somi "No Shame"

„No shame”, lai arī radušies mazā pilsētā Salo Somijā, vairāku gadu laikā spējuši kļūt par vienu no zināmākajām somu punk grupām, sniedzot neskaitāmus koncertus ne tikai pašu mājās, bet arī neskaitāmās Eiropas pilsētās. Grupa joprojām sniedz bezmaksas koncertus, dala savus diskus bez maksas un ievieš ieejas maksas limitu savos koncertos, tā parādot, ka viņi nespēlē tikai popularitātes vai naudas dēļ. „No shame” nav nekas pret publicitāti, taču mūziķi vēl joprojām turas pie saviem uzskatiem, kas nozīmē 100% kontroli pār savu mūziku, sakot „nē” lielajām ierakstu kompānijām un populārajiem sociālajiem portāliem.

„No shame” jaunākais albums „Ironing day” iznācis 8. janvārī un grupa atsākusi aktīvi koncertēt pēc gandrīz gadu ilgas pauzes. Latvijā „No shame” pēdējo reizi uzstājās 2007. gadā. Šoreiz grupa sniegs koncertus Liepājā, Rīgā un Cēsīs, kur viņus atbalstīs lokālā mērogā labi zināmā punk apvienība - Cacophonics.

Ieejas maksa Ls 1.50
Bez vecuma ierobežojuma
www.ifeelnoshameatall.net
www.meteoragency.com
www.fonoklubs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV