Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubs “Pablo” aicina uz Valentīndienas svētkiem

Kristaps Kozlovskis, 27.01.2010. 15:34

Kā zināms, Sv. Valentīna diena ir ļoti īpaši svētki ikvienam un notiek tikai reizi gadā. Tāpēc mūzikas klubs „Pablo” ir sagatavojis tev pārsteigumu, kuru tu nevari palaist garām.
Klubs “Pablo” aicina uz Valentīndienas svētkiem

Sestdien, 13. februārī, no pulksten 23:00 mūzikas klubs „Pablo” aicina visus mīlētājus atzīmēt Sv. Valentīna dienas svētkus. Apmeklētājus gaidīs dažādi pārsteigumi, garšīgi kokteiļi no bārmeņiem, krāsainas dekorācijas, jautri konkursi, balvas, kā arī būs ierīkota fotostudija, kur mīlētāji varēs nobildēties. Pirmajiem apmeklētājiem free welcomedrink.

Par vakara atmosfēru un jautru ballīti parūpēsies jau pazīstamie pašmāju dīdžeji Waits un Fenky, kuri būs sagatavojuši elektroniskās mūzikas jaunumus, bet, protams, vakars neizpaliks arī ar jau iecienītiem apmeklētāju skaņdarbiem.

Tātad, tiekamies sestdien, 13. februārī, no pulksten 23:00, mūzikas klubā „Pablo”. Līdzi neaizmirsti paņemt jautru garastāvokli, platu smaidu un labus draugus.

Ieejas maksa līdz 24:00 – 1 Ls, vēlāk – 2 Ls
Meitenēm ieeja līdz 24:00 bezmaksas.
DRESSCODE: SARKANS

Atbalsta: Orb.lv, Ind-ex.lv, Easyget.lv, Club.lv, Liepajniekiem.lv

Resursi internetā:
http://www.draugiem.lv/waits
http://www.draugiem.lv/fenky

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV