Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Nedēļās nogales sarīkojumi bārā "Salt'n'Pepper"

Bogdan Taran, 28.01.2010. 09:35

29.-30.janvāra nedēļās nogale būs pēdējā, kad Dance Box Promotion organizētāji rīkos savus pasākumus bārā "Salt'n'Pepper" (Palasta ielā 10). Piektdien ballītes "Licence to Fun" ietvaros atkal kopā spēlēs dīdžeju duets – Vital un Ksenia Kamikaza. Sestdien uzstāsies vēl viens duets – Bandmaster, kura sastāvā ir DJ Rudd un Andis. Viņi spēlēs funk, soul un broken beat ierakstus.
Nedēļās nogales sarīkojumi bārā "Salt'n'Pepper"

Piektdien, 29.janvārī, pie "Salt'n'Pepper" atskaņotājiem stāsies dīdžeju Vital un Ksenias Kamikazas duets, kurš jau guvis pozitīvas atsauksmes arī no vispiekasīgākajiem Rīgas pasākumu pastāvīgajiem apmeklētājiem. Dīdžeji vairakkārt spēlēja uz vienas skatuves, bet kopš viņu pēdējas kopīgās uzstāšanās ir pagājis gandrīz gads. Un tagad atkal ir pienācis laiks šiem elektroniskās mūzikas huligāniem apvienot savus spēkus pie DJ pults.

Vital ir zināms kā talantīgs dīdžejs un komponists, kas arī ir mūzikas projekta Oriola un apvienības Quadrat Musique iedvesmotājs. Latvijas elektroniskās mūzikas vidē viņš pazīstams jau vairāk nekā 15 gadus. Kseniju Kamikazu var uzskatīt par Latvijas deju radioētera dīvu: jau 6 gadus viņa Capital FM viļņos producē raidījumu "Intelligent Beats" (pēdējā laikā iznāk arī viņas podcast "Platz Fur Tanz"). Raidījuma svinīgā dzimšanas dienas ballīte norisinājās pērnā gada decembra sākuma bārā "Salt'n'Pepper" ar pazīstamā viesmākslinieka no Vācijas – Chopstick – piedalīšanos. 

Sestdien, 30.janvārī, pre-party mēnesis bārā "Salt'n'Pepper" noslēgsies ar kārtējo grupas Bandmaster DJ setu. Kā zināms, grupu pārstāv divi mākslinieki – DJ Rudd un Andis. Savas uzstāšanās viņi pavada zem brokenbeat.lv zīmola vārda, un muzikāli savos setos piedāvā funk, soul un broken beat ritmus.

Vieta: "Salt'n'Pepper" (Palasta 10)
29.janvāris: "Licence to Fun". DJ's Vital (Oriola) & Ksenia Kamikaza (Platz Fur Tanz) (deep/tech house, electro-pop, nu disco).
Sākums: 21:00-03:00.
Ieeja bezmaksas, darbojas face control.

Vieta: "Salt'n'Pepper" (Palasta 10)
30.janvāris: "Brokenbeat.lv". Bandmaster DJ set: DJ Rudd & Andis (funk, soul, broken beats).
Sākums: 21:00-03:00.
Ieeja bezmaksas, darbojas face control.

www.snp.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV