Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Piektdien Andrejsalā uzstāsies Īslandes diskžokejs "Jack Schidt"

Alise Ģelze, 28.01.2010. 18:55

Piektdien, 29.janvārī, Andrejsalā  uz kuģa "Peldošā  darbnīca" notiks vienreizējs pasākums, kurā uzstāsies Reikjavikā (Īslandē) labi pazīstamais diskžokejs  "Jack Schidt" (elektro, tehno, house), viesi no Igaunijas  "Sex Drive Live" (elektro, tehno), kā arī pašmāju mākslinieki "=UHU=-" (house, elektro, tehno) un "Dex Pistols" (powerpop, elektro).
Piektdien Andrejsalā uzstāsies Īslandes diskžokejs  "Jack Schidt"

Pasākuma apmeklētājiem īpašu programmu ir sagatavojuši Igauņu mākslinieki “Sex Drive Live” - uzstāšanās laikā pirmo reizi iedarbinot tikko iegādātas jaunas mehāniskas mašīnas. Pārsteigumu ir sagādājuši mūsu pašu māklinieki “Dex Pistols”.

Pasākuma organizatori būs parūpējušies par īpaši omulīgu un siltu atmosfēru, kas kopā ar spēcīgajiem deju ritmiem liks jums izmesties kailiem un padarīs šo nakti neaizmirstamu.

Izdrukājot pasākuma skrejlapu uz jebkuras jums pieejamas drukājamās mašīnas - ieeja par ziedojumiem tikai 2,50 Ls!

Pirms pasākuma ieslidoties ir iespēja noklausīties Igauņu mākslinieku “Sex Drive Live”  pēdējās dzīvas uzstāšanās ierakstu:

http://sexdrivelive.net/mp3/sex_drive_live_-_elektrol88k.mp3

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV