Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Pencil Haus sērijas pasākumā uzstāsies vācu DJ un mūzikas producents

Kris Hovel, 02.02.2010. 09:10

Piektdien, 12. februārī, klubā „Dirty Deal Cafe” radošā apvienība Danscotheek piedāvā nosvinēt Valentīndienu ar Pencil Haus sērijas pasākumu, kura galvenais viesis būs DJ un mūzikas producents no Vācijas Sweet N Candy (Rompecabeza/ Dumb-Unit/Berlin).
Pencil Haus sērijas pasākumā uzstāsies vācu DJ un mūzikas producents

Pencil Haus ir ikmēneša pasākumu sērija, kas plaši pazīstama visu Rīgas minimal mūzikas stila piekritēju vidū. Katrs Pencil Haus pasākums izceļas ar lielisku atmosfēru, interesantiem cilvēkiem, iespaidīgām video instalācijām un konsekventi labu muzikālo gaumi, kas katru mēnesi pulcē līdz pat 300 pastāvīgo apmeklētāju.

Šomēnes Pencil Haus pasākums ir veltīts Valentīndienas svinībām. Minimal techno mūzikas stila piekrītējiem būs iespēja izbaudīt vācu dīdžeja un producenta Sweet N Candy, īstajā vārdā Riko Henšelis (Rico Henschel), spēlētprasmi. Riko izdotās relīzes uz Einmaleins, Dumb-Unit un Raum leibliem nopietni ietekmējušas minimal techno mūzikas stila attīstību. Mākslinieka atpazīstamības zīme ir viņa mūzikas setu spēcīgais un sulīgais skanējums. Savukārt sava projekta "Green Fiction" ietvaros Riko velta vairāk uzmanības tieši spēcīgām melodijām un muzikālajai harmonijai. Tieši tāpēc ir īpaši interesanti uzzināt ko mākslinieks sagatavojis savai Valentīndienas performancei.

Papildus informācija mājas lapā www.residentadvisor.net/dj-page.aspx?id=826, savukārt Sweet N Candy relīzes ir iespējams izbaudīt mājas lapā http://www.myspace.com/sweetncandy.

Pasākuma resident dīdžeji un video-mākslinieki:
KRIS HOVEL (Pencilhaus/Danscotheek)
LAURENT DATHIE (Pencilhaus/Danscotheek)

VJ wickiss (Klusa Daba), VJ mlada (FuckForFriendship/ Pencilhaus)

Piektdiena, 12.februāris
Klubs Dirty Deal Cafe, Maskavas ielā 12a, Rīgā

Sākums plkst. 23:00
Biļešu cena:
Līdz 00:00 – Ls 4,-
Pēc 00:00 – Ls 6,-
Pēc 05:00 – Ls 3,-
Guestlist – Ls 5,- (00:00 – 05:00)

Atbalstītāji: Dirty Deal Cafe, ind-ex.lv, nightlife.lv, easyget.lv, club.lv,

Papildu informācija un guestlists:
thepencilhaus@gmail.com

www.myspace.com/sweetncandy
www.myspace.com/krishovelmusic
www.myspace.com/thepencilhaus

TWITTER - https://twitter.com/pencilhaus

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV