Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dziedātāja Emi ielūdz uz Valentīna dienas pasākumu klubā "Amber night"

Elīna Sprūde-Nesenberga, 02.02.2010. 15:35

Dziedātāja Emi aicina uz Valentīna dienas pasākumu "Diamond night", kas notiks 12.februārī klubā Amber night. Par krāšņo mīlestības svētku muzikālo pusi rūpēsies Emi, DJ Ella un grupa Gain fast. Paralēli Valentīna dienas pasākumam VIP lounge zālē notiks dziedātājas 24 gadu svinības.
Dziedātāja Emi ielūdz uz Valentīna dienas pasākumu klubā "Amber night"

Dziedātājai Emi Valentīna diena asociējas ar pozitīvām emocijām, un viņa vienmēr to ir pavadījusi ar mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem: "Būtu tik labi, ja katra diena būtu Valentīna diena, tad cilvēki vairāk iemācītos mīlēt, piedot un vienkārši būt pozitīviem. Šogad savu dzimšanas dienu svinēšu kopā ar Valentīna dienu un visi tie, kas vēlas pozitīvu atmosfēru - laipni lūgti!".

Pasākumā ieeja ir bez maksas, savukārt, lai piedalītos Emi dzimšanas dienas svinībās, nepieciešams iepriekš pieteikties uz ielūgumu, rakstot uz e-pastu info@emimusic.lv.

Ja esi Emi fans vai vēlies iepazīties ar viņas daiļradi, apmeklē mājaslapu www.emimusic.lv un reģistrējies.

Pasākumu atbalsta klubs Amber night, Arte TV un Martini.

Klubs Amber night atrodas Reval Hotel Latvija, Elizabetes ielā 55 (ieeja no Brīvības ielas).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV