Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rokkafejnīcā notiks Liepājas blūza festivāls

Maija Kalniņa, 03.02.2010. 10:57

Sestdien, 6. februārī, pulksten 22:00 Latvijas 1. rokkafejnīcā sāksies Liepājas blūza festivāls. Grupas "Dogs & Catfish" un Blues Gang" no Rīgas, Ainars Pupols&pBlues no Liepājas visas nakts garumā rokkafejnīcas apmeklētājiem dāvās blūzu – vienu no senākajiem populārās mūzikas stiliem, tas parādījās 19. gadsimta otrajā pusē Amerikā.
Rokkafejnīcā notiks Liepājas blūza festivāls

"Dogs & Catfish"– Jāņa Vanadziņa vadītā blūza grupa, kas ir 1984. gadā dibinātās leģendārās grupas „Hot Dogs“ darbības turpinātāja. Grupas muzikālo stilu raksturo improvizācija, neprognozējama vitalitāte un muzikāla nesamākslotība. Grupas milzīgajā repertuārā atrodamas blūza klasiķu (Vilija Diksona, B.B. Kinga, Voltera Džeikobsa, Flīsija Mūra, Koko Teilores, Roberta Džonsona u.c.) un mūsdienu modernā blūza pārstāvju skaņdarbu interpretācijas;

„The Blues Gang“ – grupa sastāv no trīs mūziķiem, kuru ilgā un profesionālā darbošanās mūzikas lauciņā liek viņu radītajām blūza melodijām izklausīties ausij īpaši tīkami, kā rezultātā „The Blues Gang“ ir definējami kā vieni no Latvijas blūza veterāniem.

Ainars Pupols & pBlues šajā vakarā ne tikai muzicēs, bet arī prezentēs jauno videoklipu dziesmai "Tell me bebe". Mūzikas un teksta autors Ainars Pūpols, izpilda Ainars Pūpols&pBlues. Klipa producents, operators un režisors Niels David Ronshold(DK/DR1).

Pēc koncerta blūzmeņi sola īstenu bluesjam.

Ieeja pasākumā bez maksas. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV