Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Siguldā gaidāma burbuļu ballīte “BUBBLE MADNESS”

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 03.02.2010. 13:49 | komentāri (5)

Vai esi gatavs ienirt gaisīgā burbuļu mākonī un iegūto emociju iespaidā pacelties virs zemes? Tad Tev Valentīndienas priekšvakarā – 13.februārī ir jābūt Siguldas Kultūras centrā, kur ar naturālā enerģijas dzēriena “Pussy” un “Eiropas Hitu Radio” atbalstu, viesosies vienīgā un īstā burbuļu ballīte Latvijā – “BUBBLE MADNESS”! Šis pēc skaita būs jau otrais no šoziem Latvijā aptuveni desmit gaidāmajiem burziņiem! Sākums plkst.22.00.
Siguldā gaidāma burbuļu ballīte “BUBBLE MADNESS”

Norises vietas lielajā zālē uzstāsies “BUBBLE MADNESS” lieliskais trio – dīdžejs Beatax, kura skatuves vārdu un darbus labi zina ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām, Trakais Mārtiņš – viens no visu laiku zināmākajiem Vidzemes dīdžejiem Latvijas klubu kultūrā un pats [Ex] da Bass. Par pēdējo ir īpašs stāsts. Šobrīd noslēgumam tuvojas darbi pie viņa jaunā singla. Tas kopā ar nupat uzfilmēto video klipu un vairāku pasaulē zināmu mākslinieku remiksiem klajā nāks martā. Deju muzikas fani dzirdēs ko pavisam jaunu, kas tapis sadarbībā ar starptautiskiem partneriem un kādu šarmantu un elektroniskajās deju mūzikas aprindās populāru dziedātāju no Anglijas. Pasākuma laikā kādu no jaunās dziesmas versijām noteikti arī dzirdēsiet!

Vizualizācijas – “ILLEGAL DJ TEAM RIGA” komandas darboņu vīdžeja Pe Joke un LJ Lightboy rokās.

“Eiropas Hitu Radio” zālē, kurā atradīsies īpaši veidots zvaigžņu foto stends, spelēs dīdžejs Shorohoff, bet kulminācijā Top5 nedēļas divdesmit populārākās dziesmas kopā ar Mārtiņu Kreili.

Gaidāmi spilgti pārsteigumi no SIA “Petarde”, būs iespēja nobaudīt naturālo enerģijas dzērienu “Pussy” dažādos veidos, kā arī tikt pie kādas no “BUBBLE MADNESS” oficiālajām uzlīmēm!

Brauc uz pasākumu no Rīgas, Valmieras, Cēsīm un citām pilsētām ar “Black Silver Party Bus”! Pieteikšanās rakstot uz epastu – party@partybus.lv.

Seko “BUBBLE MADNESS” aktualitātēm arī portālā Twitter – http://www.twitter.com/bubblemadness.

Ieejas maksa: 22.00 – 00.00 Ls 4, vēlāk – Ls 5. Ar “Black Silver Party Bus” aproci – Ls 4 visu nakti!

Mūs atbalsta: “Pro1 Stage”, SIA “Petarde” pirotehnikas veikali un auto, moto tūninga uzlīmes – www.uzlimes.net.

Oficiālais radio – “Eiropas Hitu Radio”.

Informāciju tālāk nodod: “EHR Party Service”, “Progressive FM”, draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv un easyget.lv.

Organizē – “Baltic Dance Factory”.

Apsargā – “ART-EKSPO”.

“BUBBLE MADNESS” – 2010.gada ziemas sezonas pasākums nr.1!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV