Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Dirty Deal Cafe” aicina uz deju sarīkojumiem uz šovu “Vectēvs. Neapgraizīts.”

Kristine Sprice, 03.02.2010. 14:56

5. un 6. februāra nedēļas nogalei Dirty Deal piedāvā “Zaķu atgriešanās ballīti”, trešo “Yes, You Dance” sērijas pasākumu, neaizmirstot arī par teātra cienītājiem – piektdien UMKA’s šovs-bestsellers “Vectēvs. Neapgraizīts.”
“Dirty Deal Cafe” aicina uz deju sarīkojumiem uz šovu “Vectēvs. Neapgraizīts.”

Piektdien, 5.februārī Dirty Deal Café notiks “Zaķu atgriešanās ballīte” par godu Dirty Deal Café radošās komandas “tēva” Kristapa Puķīša atgriešanās Latvijā pēc mēneša prombūtnes. Par mūziku un publikas iekustināšanu rūpēsies Dj’i Contour, Brain, Cliche un Pukemon. Ballītes sākums plkst. 21:30, ieejas maksa 0.99 Ls. Ar UMKA.LV Vectēva vakara zīmogiem ieeja bez maksas.

Piektdien plkst. 20:00 interesentiem būs iespēja noskatīties UMKA.LV leļļu šovu “Vectēvs. Neapgraizīts”, kas dažu nedēļu laikā kļuvis par vietējā mēroga bestselleru. Vectēva mazdēlu lomās redzēsiet Andri Kalnozolu, Ģirtu Šoli, Armandu Berģi un Gintu Širmeli-Širmani, kas meistarīgi “atdzīvina” gluži parastas bērnu rotaļlietas, un ar šķietamu vieglumu liek padomāt par to kā ir - par īstu dzīvi. Biļešu iepriekšpārdošana “Biļešu serviss” kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas iepriekšpārdošanā-  5 Ls pirms šova teātra kasē – 6 Ls.

Savukārt, sestdien, 6.februārī notiks trešais “Yes, You Dance” sērijas pasākums, kas kļuvis par iemīļotu un pieprasītu deju sarīkojumu Dirty Deal Café. Par mūziku elektro un tehno ritmos gādās: Dj Toms Grēviņš – paisuma spēks; Dj Indrikkis – blieziena spēks; un Dj Chabucca – too much power! Par video-vīzijām rūpēsies Vj Flomaster. Ieeja no plkst. 22.00, ieejas maksa 1.5 Ls (ar flaijeri), 2 Ls (bez flaijera).

Vairāk par pasākumiem:
www.dirtydeal.lv
www.umka.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV