Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Valentīndienas sarīkojumā klubā “Melnā Piektdiena” koncertēs "Apēdājs" un "Carpe Diem"

Ian, 03.02.2010. 16:20

Svētdien, 14. februārī, plkst. 18:00 klubā „Melnā Piektdiena” gaidāms Valentīndienas sarīkojums, kurā uzstāsies kolektīvi  “Apēdājs” un “Carpe Diem”.
Valentīndienas sarīkojumā klubā “Melnā Piektdiena” koncertēs "Apēdājs" un "Carpe Diem"

Apēdājs

Cauri laikiem, atpakaļ 1996. gadā Apēdājs pārsteidza tā laika metālistu skatuvi ar mazu, matainu un trakoti ņipri rūcošu vokālistu, mūsdienās, Apēdājs ir alternatīva rokmūzika, nezaudējot smagnējumu, enerģiju, melodiku un skarbi romantiskus tekstus.

Grupu bieži salīdzina ar Dzelzs Vilku, iespējams, abu grupu saknes ir Mālpils, iespējams, Vilku bijušais basists Armands, kas tagad spēlē Apēdājā, iespējams… viena no Latvijas rock grupām, kas aug kopā ar savu klausītaju paaudzi.

http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=25858


CARPE DIEM - tulkojot no latīņu valodas - Tver dienu, katru mirkli tajā..

Viens mirklis bija visa iesākums. Vai zini sajūtu, kad pasaule atveras, paveras citi horizonti?....... un tu stāvi viens un maziņš kā punkts uz jūras paplātes... kļūsti ietiepīgs un triecies pret Visuma sienām ar savām sapņu piebāztajām domām, lai paustu sevi... lai kausētu barjeras ar piestrāvotiem pirkstiem... jo pasaule..visa pasaule pieder tev. mazajam punktam, kas spēj lielus mirkļus tvert un radīt.

http://www.draugiem.lv/carpediem
http://www.myspace.com/tvermirkli


Dj Sinister – gothic / dark disco

Sinisters ir gana odioza personība un labi zināms gotiskās mūzikas skatuvē, kā Djs sevi pierādījis no labākās puses ne tikai „Black Masquarade” konceptuālajos pasākumos, bet arī, kā numur viens gotiskās mūzikas dīdžejs pie mums – ja nedejo klausītāji, tad Sinisters dejo pats.


Lai svētdiena ir no sirds – būs arī jau ierastās un jaunas „Melnās Piektdienas” atrakcijas – BeerMe, AirGuitar, Freakshow, Šautriņas un speciālie dzērieni.

Ieeja: 2ls

Bez vecuma ierobežojuma.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV