Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dobeles kultūras namā notiks Kristīnes Zadovskas un Ingus Pētersona koncerts "Mazu brīdi pirms…"

Linda Rēdliha, 03.02.2010. 17:09

6.martā plkst. 18.00 Dobeles kultūras namā Jāņa Lūsēna dziesmas ar latviešu dzejnieku tekstiem dziedās Kristīne Zadovska un Ingus Pētersons koncertā "Mazu brīdi pirms…".

Koncerta "Mazu brīdi pirms.." programmā - komponista Jāņa Lūsēna radītas dziesmas, kuru pamatā latviešu dzejnieku Kārļa Skalbes un Viļa Plūdoņa mīlas lirika - pret dzimteni, māti, ģimeni, bērnu un Dievu, smalkā un pārdomātā izpildījumā, tas būs veltījums mīlestībai visplašākajā nozīmē.

Latvijas Nacionālās operas solistes Kristīnes Zadovskas un operdziedātāja Ingus Pētersona duets mecosoprāns un tenors, veido tīru, caurspīdīgu skanējumu, kuru papildinās vairāki instrumenti - īpaši dzidru un vieglu toni uzdos vibrofons, noskaņu radīs zvaniņi un perkusijas, savukārt melodiju vīs elektriskā, akustiskā un ritma ģitāra.

Koncertā kā izpildītājs piedalīsies arī dziesmu autors Jānis Lūsēns un mūziķu sastāvs komponista vadībā: Jānis Lūsēns - taustiņinstrumenti, Jānis Lūsēns juniors - basa ģitāra, Aivars Gudrais - ģitāra, Māris Zīlmanis - vibrofons, zvaniņi, perkusijas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV