Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Astoņdesmitie un deviņdesmitie atdzimst Vecrīgā

Ivo Rode, 05.02.2010. 10:40

80. un 90. gadu mūzika vienmēr ir topā, tieši tādēļ arī Vecrīgai ir nepieciešams savs naktsklubs, kas specializētos tieši šāda veida mūzikas atskaņošanā un ļautu izbaudīt disko dejas.
Astoņdesmitie un deviņdesmitie atdzimst Vecrīgā

Piektdien, 5. februārī, durvis vērs jauns disko klubs „Kapsula”, Aspazijas bulvārī 32, Rīgā. Turpmāk katru nedēļu no trešdienas līdz sestdienai klubs trijās zālēs priecēs visus 80. un 90. gadu mūzikas cienītājus.

5. februārī, kluba atklāšanas pasākumā viesiem būs iespēja dejot DJ Bruno (Bardaks) atskaņotajos mūzikas ritmos, un iemācīties disko deju pamata soļus profesionāla deju skolotāja pavadībā.

Viesiem būs iespēja piedalīties konkursā par atraktīvāko dejotāju un foto spēlē par kārdinošāko kokteili. Veiksmīgākajiem tiks pasniegtas balvas no kluba KAPSULA.

Klubā darbosies bārs, kura viesmīlīgās bārmenes priecēs ar gardiem un spirdzinošiem kokteiļiem par ļoti draudzīgām cenām. Atklāšanas vakara īpašais kokteilis Sobieski vodka+energy

Kā uzsver kluba īpašnieki, galvenais mērķis bija radīt ļoti mājīgu vietu, lai cilvēki var aizmirst ikdienas rūpes un raizes un ļauties disko deju ritmiem patīkamā un jautrā gaisotnē, labu cilvēku kompānijā. Šis uzdevums ir izpildīts, jo līdzīgu klubu Rīgā vai kur citviet Latvijā neatrast.

Turpmāk klubā tiks regulāri rīkoti dažādi pasākumi, masku balles, tematiskie vakari, konkursi un daudz dažādas citas interesantas aktivitātes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV