Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā "Hamlets" notiks lieliski džeza koncerti

Ieva Kalniņa, 05.02.2010. 15:16

16.februārī un 6.aprīlī plkst.21.00 teātris - Klubs HAMLETS, Jāņa Sētā 5 (2.stāvā), Vecrīgā, aicina uz džeza koncertiem.
Klubā "Hamlets" notiks lieliski džeza koncerti

Abos vakaros būs iespēja baudīt brīvu atmosfēru, improvizāciju un patīkamu vakaru kopā ar Denisa Paškeviča TRIO viņa projektā THE BOOK OF REVELATION. Piedāvājumā modernais avangards, eksperimentālais džezs, alternatīvā oriģinālmūzika.

Pēc koncerta jamsession ar Rīgas aktīvajiem mūziķiem.

Denisa Paškeviča TRIO muzicē:
Deniss Pashkevich-saxophone, bass cl
Stass Judin - acc,el bass
Artis Orups - drums

Deniss Paškevičs - šī projekta autors, iemantojis klausītāju atzinību kā grupas Time After Time solists, ir pieredzējis džeza mūziķis, kas aktīvi muzicē Latvijā un ārvalstīs - 10 dažādu džeza grupu dibinātājs un vadītājs, izveidojis arī trīs starptautiskus džeza sastāvus kopā ar Brian Melvin, Rio Kawasaki, Nick Ali, Brownmann Can un citiem; viens no pirmās džeza mūzikas izdevniecības Latvijā dibinātājiem un mūzikas producents. Popularitāti ieguvušā Jazz Mirage Orchestra dibinātājs un dalībnieks.

Biļetes nopērkamas Biļešu Servisa kasēs.

Biļešu cena - Ls 5,00

Studentiem, pensionāriem Ls 3.00

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV