Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Linda Leen akustiskajā Valentīndienas koncertā pirmatskaņos jaunu dziesmu

Sondra Lāce, 09.02.2010. 10:28

14. februārī, Valentīndienā uz „Kino Rīga” skatuves skanēs "Dziesmas mīlestības valodās. Akustiskā versija". Koncertā tiks pirmatskaņota jauna Lindas Leen orģināldziesma „In good times and bad”.
Linda Leen akustiskajā Valentīndienas koncertā pirmatskaņos jaunu dziesmu

Koncertā muzikālajam mīlas trijstūrim – balss, klavieres, ģitāra – pievienojas ceturtais spēlētājs – čells. Lindas Leen Valentīndienas koncerta programmas pavadošo sastāvu veido īpaši mūziķi, kas katrs sevi pierādījuši kā izcili solo mākslinieki - Kārlis Lācis (flīģelis), Kaspars Zemītis (ģitāra) un Ainārs Paukšēns (čells).

Koncertos plkst. 15.00 un 19.00 dzirdēsit dziesmas sešās skaistākajās pasaules valodās par dažāda veida mīlestību - romantisku un cēlu, kā arī par mīlestību uz mūziku, dzīvi, Dievu. Izdzīvotas sajūtas no siltas un piepildītas mīlestības līdz iznīcinošai kaislībai...

Linda Leen: "Šoreiz nav ne orķestra, ne lielas skatuves, ne spožu  gaismu… Esmu tikai es un skatītāji zālē, kas ir ļoti tuvu ... vistuvāk. Šie būs mani personiskākie koncerti."

Koncertu laiki 15.00 un 19.00

Biļetes: www.bilesuserviss.lv

Kontaktinformācija: info@lindaleen.com

Plašāka informācija par koncertu un tūri www.lindaleen.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV