Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dziedātāja Emi izdod Rīgai veltītu dziesmu

Elīna Sprūde-Nesenberga, 09.02.2010. 10:57

Šodien, 9.februārī, dziedātāja Emi piedāvā dziesmu “Rīga”, kas ir pirmā dziesma projekta “Making of Emi” ietvaros.
Dziedātāja Emi izdod Rīgai veltītu dziesmu

Šī dziesma dziedātajai ir ļoti īpaša, jo tās tapšanā viņa sadarbojās ar pasaules slavenās grupas „Enigma” radītāju Maiklu Kretu (Michael Cretu). Dziesma ir par latviešiem, dejām un labu laika pavadīšanu. Par dziesmas rašanos Emi saka: “Tā kā pašlaik Latvijā cilvēkiem nav viegli apstākļi, tad izdomāju, ka vajadzētu visus iepriecināt ar skaistu un pozitīvu skaņdarbu, lai cilvēki aizmirstu uz mirkli problēmas un vienkārši izklaidētos”. Dziesmas teksts ir latviešu valodā, ar nedaudz frāzēm angļu valodā.

Dziesma no šodienas ir pieejama lejupielādei par brīvu www.emimusic.lv reģistrētajiem lietotājiem. Jauno dziesmu būs iespējams dzirdēt arī 12.februārī klubā Amber night, kur Valentīna dienas pasākumā “Diamond love” uzstāsies Emi, Ella un grupa Gain fast. Tāpat arī mājas lapā ir pieejams video, kurā iespējams tuvāk iepazīt Emi ne vien kā mākslinieci, bet arī kā personību.

Kā jau iepriekš ziņots, dziedātāja ir uzsākusi projektu “Making of Emi”, kura laikā katru nedēļu iepazīstinās ar vienu jaunu dziesmu un īsu dokumentālu video. Projekts  ir ieskaņa  koncerttūrei, kas sāksies augustā un kuras ietvaros dziedātāja uzstāsies ne vien Latvijā, bet arī Lielbritānijā, Īrijā, Zviedrijā, Somijā, Vācijā, Lietuvā un Igaunijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV