Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

[Ex] da Bass jaunais singls jau pavisam drīz nonāks pie mūzikas melomāniem

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 09.02.2010. 15:21

Jau martā radio klausītājiem, klubu apmeklētājiem un elektroniskās deju mūzikas melomāniem būs pieejams jaunais Illegal DJ Team Riga līdera un European Hit Radio šova Party Service veidotāja [Ex] da Bass singls. Tā ir leģendārā Pola Makartija (Paul McCartney) 1984.gada hīta “No More Lonely Nights” kaverversija, kurai, pateicoties veiksmīgai sadarbībai ar ierakstu kompāniju “MicRec”, jaunu skanējumu kopā ar [Ex] da Bass radījuši sevi jau pierādījušie Latvijas mūzikas producenti – Lotars Lodziņš (Boyza II) un Jānis Kalve.
[Ex] da Bass jaunais singls jau pavisam drīz nonāks pie mūzikas melomāniem

Dziesmu iedziedājusi šarmantā un elektroniskajās deju mūzikas aprindās labi pazīstamā dziedātāja Rita Campbell no Apvienotās Karalistes. Viņas kontā vairākas veiksmīgas sadarbības ar house mūzikas grandiem Freemasons, Stonebridge un daudziem citiem.

Pavisam nesen nofilmēts arī dziesmas video klips. To tāpat kā iepriekšējā [Ex] da Bass hīta “Riga Nights” video versiju, režisējis Sergejs Prišvins no Pervert Media Entertainment studio.

Pirmā dziesmas un video klipa publiskā atrādīšana, piedaloties pašai Ritai Campbell, notiks jau 23.februārī “Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas” svinīgajā apbalvošanas ceremonijā Latvijas Nacionālajā operā. To vērot varēs arī TV3 tiešraidē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV