Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Nedēļas nogalē Meijera krodziņā skanēs romantiskais roks

Beata Bērziņa, 10.02.2010. 12:28 | komentāri (1)

Valentīna dienas priekšvakarā – piektdien, 12.februārī un sestdien, 13.februārī Meijera krodziņā skanēs romantiskais roks Gunāra Meijera un Ginta Žilinska izpildījumā.

„Savā būtībā pats nekad neesmu bijis tāds „šlāgerists”, vienmēr paticis roks. Tomēr savulaik tautās izgāja mana dziesma „Meitene” un līdz ar to mani ierindoja šlāgera izpildītājos. Valentīna dienas priekšvakarā Meijera krodziņā es uz ģitāras spēlēšu skaistākās savas un citu latviešu komponistu roka melodijas,” saka koncerta idejas autors Gunārs Meijers.

Citu dziesmu vidū noteikti būs dzirdamas Gunāra Meijera dažādos laikos tapušās „Par to nekas nebūs”, „Manai tautai” un „Dziesma par rozēm”.

Gunārs Meijers dzied un spēlē uz klasiskās ģitāras un klavierēm, bet kā mūziķis plašākai auditorijai pazīstams kopš 1993.gada, kad tika izlaista dziesma „Meitene” un albūms „Tikai Tev”. Kopš tā laika tapuši vēl 12 albumi. Un kopš 2002.gada Rīgā, Tallinas ielā 28 darbojas Meijera krodziņš.

Pasākuma sākums – pulksten 21:00. Vietu skaits – ļoti ierobežots. Ieejas maksas nav. Iepriekšēja vietu rezervācija, piezvanot pa tālruni 67311269.  

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV