Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Mūzikas projekts “DODO” aicina uz debijas albuma prezentāciju

Ģirts Rozentāls, 10.02.2010. 13:11 | komentāri (1)

Jaunais un daudzsološais mūzikas projekts “DODO” aicina uz debijas albuma “Pasaule var nomirt” prezentāciju 15.februārī plkst. 19.00 klubā “Artelis”, Blaumaņa ielā 32.
Mūzikas projekts “DODO” aicina uz debijas albuma prezentāciju

Jauno albumu laidusi klajā ierakstu kompānija “Ingus Baušķenieka ieraksti”, un tas būs pieejams jau no 12.februāra.

Muzikālo apvienību “DODO” veido četri interesanti un radoši cilvēki - dzejnieks  Ģirts Koknēvičs (dziesmu teksti, vokāls), multinstrumentālists Andris Gauja (taustiņinstrumenti, el.ģitāra, flauta), Gunita Groša (vokāls, perkusijas), Mārtiņš Liepa, saukts “Sīmanis” (vokāls, ak. ģitāra).            

Zīmīgs ir fakts, ka mūziķiem ir  ievērojama pieredze radošajā laukā. - Ģirta dziesmas jau krietnu laiku ir zināmas viņa daiļrades cienītājiem, Andri mēs pazīstam kā grupas “Suņa Stunda “ dalībnieku, savukārt Gunita ir režisore un dramaturģe, bet Mārtiņš jeb “Sīmanis” ir aktieris Valmieras teātrī.                                                       

Grupas mūziku ir grūti ietilpināt kādā noteiktā žanrā, tajā var saklausīt dažādu stilu un novirzienu iezīmes. Neapstrīdams ir fakts, ka katrs mākslinieks “DODO” mūzikā ieliek kaut ko savu un neatkārtojamu. Pilnīgi droši var apgalvot, ka uz grupas skanējumu savu iespaidu ir atstājis arī albuma producents Ingus Baušķenieks.                                   

Tomēr vislabākais veids, kā iepazīt “DODO”, ir to dzirdēt, redzēt un sajust. Nāciet,gadīsim jūs klubā “Artelis”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV