Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa "Mona De Bo" piesaka jaunu skaņdarbu un albumu

Edgars Eihmanis, 10.02.2010. 13:41

Eksperimentālās rokmūzikas apvienība «Mona De Bo» ar skaņdarbu “Viņi Aiziet Saulē” sniedz ieskatu savā jaunajā albumā “Nekavējies, Šīs Ir Spēles Ar Tevi”. Ierakstu šī gada 12. martā izdos «I Love You Records».
Grupa "Mona De Bo" piesaka jaunu skaņdarbu un albumu

Jaunajā albumā ir ietverti septiņi slow-core un drone stilistikā ieturēti skaņdarbi, kas radušies un ierakstīti 2009. gada vasarā. Ierakstā grupas kodolam, ko veido Edgars Eihmanis un Edgars Rubenis, pievienojās arī vairāki viesmūziķi.

Jaunais grupas ieraksts būs pieejams digitālajā un blīvplates formātos. Digitālo versiju varēs bez maksas lejupielādēt grupas mājaslapā (monadebo.com). Blīvplate būs iegādājama grupas mājaslapā un ierakstu tirdzniecības vietās.

Albuma prezentācijas koncerts notiks 12. martā. Informācija par norises vietu un laiku sekos.

Grupa «Mona De Bo» tika izveidota 2005. gada rudenī un izdeva savu pirmo studijas ierakstu 2008. gada pavasarī. Grupa ir atkārtoti devusies starptautiskās koncerttūrēs, piedalījusies SXSW mūzikas konferencē ASV, tās ieraksti vairākkārt spēlēti radio BBC ēterā.

Vizuālo noformējumu abiem grupas ierakstiem veidojis mākslinieks Reinis Pētersons.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV