Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Juris Kaukulis apaļo jubileju svinēs koncertā

Greenwood, 11.02.2010. 20:34

13. februārī, mīlas dienas priekšvakarā, Vecrīgas bārā – kafejnīcā - klubā Greenwood notiks „Dzelzs Vilka” īpašais koncerts Jura Kaukuļa apaļajā dzimšanas dienā. Vakara programmā saldas un mazāk saldas dziesmas no visiem „Dzelzs vilka” albumiem akustiski un dejas pie dīdžeja aparāta līdz rītam.
Juris Kaukulis apaļo jubileju svinēs koncertā

Juris: „Man laimējies piedzimt tieši 13. datumā – brīdi pirms mīlas svētkiem. Neliegšos, šis joprojām ir mans mīļākais datums un mulsinošais „brīdis pirms...” arī pavada ik uz soļa. Labākais veids kā ieskandināt nākošo desmitgadi savā dzīvē – koncerts ar sev pašam mīļākajām dziesmām vietā, kuras nosaukums latviešu valodā ir „mežs”. Visi ar prieku gaidīti lekt vilka danci, trakot līdz rītam un pamosties kopā ar Valentīnu!”

Greenwood sauklis ir “Ienāc ārā!”, atver durvis uz ārpasauli, ienāc citā vidē, savādākā, brīvākā. Pilsēta ienāk mežā, mežs ienāk mūsu prātos!

Laiks: no 22.00

Vieta: Greenwood, Krāmu ielā 3, ienākt no Jaunielas

Ieeja: Ls 2

www.dzelzsvilks.lv
www.greenwood.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV