Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sagaidi Valentīna dienu disko stilā

Ivo Rode, 12.02.2010. 17:47

Valentīna diena ir skaistu vārdu, ziedu, mīlestības un kaislīgu deju svētki. Jau kopš sešdesmitajiem gadiem arī DISKO mūzika ir pieskandinājusi Valentīna dienas deju zāles. Šogad, Latvijā pirmajā īstajā 80. un 90. gadu disko klubā “Disko Kapsula” notiks īpašais Valentīna dienas deju vakars.
Sagaidi Valentīna dienu disko stilā

Dejas 1980.-90. gadu ritmos ir lielisks veids kā atpūsties kopā ar draugiem vai mīļoto cilvēku, un arī rast jaunus paziņas. Deja ir kas vairāk kā tikai dinamiska kustēšanās mūzikas pavadījumā, dejā ir maģija, kaisle un tā sniedz milzum daudz enerģijas un gandarījuma. Tādēļ aicinām cilvēkus savas brīvdienas nepavadīt mājās, bet gan izdejoties no sirds, lai atmiņas un enerģijas pietiek visai turpmākajai nedēļai! Turklāt, Valentīna diena taču ir tikai vienreiz gadā.

Klubs “Disko Kapsula” īpaši Valentīna dienai ir sagatavojis speciālo programmu, lai mīlestības svētki šogad būtu neaizmirstami:

Apmeklētājus priecēs DJ Bardaks ar īpašo mīlestības dienas deju programmu, kura ļaus griezties disko ritmos līdz pat pašam rītam.

Kluba speciālais piedāvājums - tikai sestdien kokteilis „Mīlas kapsula” par īpašo cenu - 2.50 LVL

Ģērbjamies romantiskos toņos un gatavojamies dejām un jautrībai visas nakts garumā.

Atraktīvākajiem dejotājiem un  labākā Valentīna dienas tērpa īpašniekam un īpašniecei balvas no kluba KAPSULA!

Tiekamies klubā Disko KAPSULA, sestdien, no plkst. 20:00!

Ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV