Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dāmu rokgrupa „G-point” koncertēs kopā ar jauno solisti Ievu Sutugovu

Restorāns Barons, 16.02.2010. 17:39

Piektdien, 19. februārī, pl.21:30 restorānā „Barons” aicina uz dāmu rokgrupas „G-point” koncertu.
Dāmu rokgrupa „G-point” koncertēs kopā ar jauno solisti Ievu Sutugovu

Lielisks vakars tiem, kas labprāt izbauda tādu rokmūzikas leģendu kā Jimi Hendrix, Nazareth, Lenny Kravitz, Guns’n’Roses u.c.meistaru daiļradi, kā arī ir gatavi ievērtēt citu leģendāru mūziķu dziesmu aranžijas klasiskā roka manierē.

Uzmanību! Uz skatuves tikai dāmas! G-point tas ir emocionāls, vienmēr profesionāls un pārliecinošs sieviešu roks – skaistums, un liela deva uzdrīkstēšanās! Tieši tā – lai kungi nāk un paskatās, kā dāmas iekarsē skatuvi!

Šis koncerts ir īpašs, jo grupai tikko pievienojusies jaunā, spēcīgā un daudzsološā soliste Ieva Sutugova, kas pēc vairākiem individuālisma gadiem uz skatuves kopā ar tādiem Latvijas grandiem kā Raimonds Pauls, Opus Pro, Sīpoli u.c. ir atradusi draugus un domubiedrus G-point komandā.

Nāc ar draugiem un izbaudiet šo ceļojumu mūzikas vēsturē!

Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešuserviss kasēs - Ls 2.00, Koncerta vakarā restorānā „Barons” - Ls 2.50

Ieteicama savlaicīga galdiņu rezervēšana, tālr. 67298462, 29210201


Pēc aizraujošā koncerta ikviens aicināts ērtā un patīkamā atmosfērā uz lielā ekrāna noskatīties Vankūveras Ziemas Olimpisko spēļu hokeja turnīra tiešraidi: plkst. 2:30 LATVIJA – ČEHIJA.

www.baronsrestorans.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV